Arts escèniques Exposicions i més Teatre i arts

Encara esteu a temps de visitar l’expo ‘CIUTAT CRUÏLLA 2022’, al Castell

El dimecres 15 de juny a les 20.00 hores s’inaugura al Castell de Cornellà una nova edició de la mostra col·lectiva Ciutat Cruïlla, que té com a objectiu aportar ua reflexió i una visió diferent de la ciutat i el fet urbà, feta des del punt de vista i perspectiva de diversos artistes i creadors de la ciutat.

Ciutat Cruïlla se celebra cada tres anys, i en aquesta edició 2022 hi han pres part Sonia Berenguer, Manel Camús, Isaac Cañizares, Judit Cortina i Elena Losada. La reflexió que proposen se centra en els conceptes de territori i natura. Cadascun dels artistes ha elaborat una idea que s’ha materialitzat en una creació única i diferent, a partir de la utilització de materials diversos: la il·lustració, la fotografia, la producció àudiovisual, el treball manual… per mostrar la seva manera particuar de veure el vincle entre la natura i la ciutat.

L’exposició es podrà visitar fins al 25 de setembre, de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20 hores, i també els diumenges i festius de 10 a 14 hores.

Deixa un comentari