Activitats familiars Arts escèniques

Obra infantil a la Sala Padró

“Cinc històries diferents” és el nom de l’espectacle, que es portarà a terme diumenge 26 de febrer, a les 12 h.

Aquest cap de setmana arriba una de les grans novetats d’aquesta temporada del ‘Cornellà Escènica’. Per primera vegada, la Sala Padró s’inclou en aquest calendari de propostes culturals i s’estrena amb una cita familiar. “Cinc històries diferents” és l’obra escollida. Serà diumenge 26 de febrer, a les 12 h, i les entrades ja estan disponibles!

El preu de l’entrada és de 5,65 euros, però si es fa compra anticipada, us podeu beneficiar de fins al 20% de descompte.

COMPRA LA TEVA ENTRADA

La història d’aquesta obra és peculiar. Està protagonitzada per CINC OBJECTES que tenen vida pròpia. Són: Blai, una làmpada cega que no fa llum i que li encantaria dedicar-se als esports; l’Elizé, un ventilador que té paràlisis de circuits i busca tenir més independència davant del seu pare sobreprotector; el violí Stradi, germà d’un arquet sord, que reclama més atenció, i més aventures dels nostres amics, basades en històries reals.

La companyia Produccions Essencials és la responsable d’aquesta cita cultural, que tracta sobre la diversitat i la tolerància. És una obra de titelles accessible per a tothom, per tant, poden gaudir d’aquest espectacle infants petits i no tan petits… En funció de la seva edat, entendran més o menys el rerefons de l’obra, tot i que el gaudiran igualment per la música, per les titelles i per l’animació de la representació.

Prepara el teu fill/a per xalar d’aquesta obra, amb les següents lectures

Si el vostre fill o la vostra filla és molt petit i penseu que potser no acabarà d’entendre el valor de l’obra, podeu llegir a casa diferents contes que tracten sobre la tolerància, la diversitat i l’estima d’un mateix. Hi ha una llarga llista d’aquest tipus d’històries que, a més, podeu demanar en préstec a les biblioteques municipals de Cornellà.

Aquestes són les lectures que us recomanem, però, com dèiem, hi ha una extensa biografia sobre aquest tema: “La joia interior”, d’Anna Llenas (autora de “El Monstre de colors”); “El amigo perfecto”, de Gabriela Keselman; “Distina”, de Freddy Roberto Valencia Cevallos i Sozapto amb il·lustracions de Diana Sofía Zapata. “Tu i jo. El conte més bonic del món”, d’Elisenda Roca amb il·lustracions de Raúl Nieto.

LA SALA PADRÓ

Un dels grans reclams d’aquest espectacle, a banda del missatge de l’obra, és on es porta a terme. Per primera vegada, la Sala Padró s’inclou en la programació municipal del “Cornellà Escènica” i se suma com un escenari més d’aquest calendari de cultura. Però, com és aquesta sala?

Va néixer com un projecte cooperatiu que defuig la mercantilització de la cultura. Les persones que en formen part dediquen el seu temps, coneixement, esforç i il·lusió al servei de les autores i artistes, sense rebre cap contraprestació econòmica.

Tot el taquillatge és íntegrament reemborsat a les artistes. Sala Padró posa a disposició dels projectes la seva plataforma de venda de tiquets en línia a cost zero (excloent tant sols el cost de transacció que aplica el banc).

Afegeix un comentari

Deixa un comentari