Activitats familiars Espectacles de carrer

Participa a la festa de l’encesa de llums de Nadal el 2 de desembre!

Cornellà celebra el 2 de desembre la festa de l’encesa de llums de Nadal a la plaça de Catalunya. La festa començarà amb uns tallers per a nens i nenes a partir de les 17.30h amb activitats per preparar l’energia per encendre oficialment les llums a partir de les 19.00h. L’acte servirà per donar el tret de sortida a un ampli ventall de propostes organitzades per l’Ajuntament i l’associació Cornellà Compra a Casa per dinamitzar el comerç de proximitat i gaudir de les festes de la ciutat.

A partir de les 17.30h   es faran tallers de construcció de la font d’energia per la quan necessitem nens i nenes amb moltes ganes de fer de la ciutat un espai màgic i ple de llum.

Posteriorment, un espectacle a càrrec de Brodas Bros amb el títul “ejército de la luz” serà el preàmbul a l’hora màgica, les 19.00h, quan tota la ciutat brillarà de manera especial. Més d’una cinquantena de carrers s’il·luminaran de forma simultània i mig centenar de figures gegants, bústies i els mags maginets de llum ens esperaran per fer realitat una Nadal especial i lluminòs.

VINE A PARTICIPAR A L’ESPECTACLE: “LLUM TALENT”. Consulta AQUÍ el vídeo promocional.

 

FESTA DE L’ENCESA DE LLUMS

17.30 h. Tallers per construir les fons d’energia
18.20 h. Espectacle
19.00 h. Encesa dels llums de Nadal
Quan: 2 de desembre
Horari: 17:30h. – 19:30h.

Deixa un comentari