Arts escèniques Música Teatre i arts Teatre i dansa

Vas sobreviure a l’EGB? Reviu la dècada del 80 en un espectacle d’humor i música

Sempre recordem el nostre passat amb un somriure en la boca.
Tirem la vista enrere i ens recordem del que fèiem en la nostra infantesa i riem.

Temps passat sempre va ser millor. ‘Jo vaig sobreviure a l’EGB’, un espectacle  que arriba a Cornellà el diumenge 12 de desembre a les 19.00h a la Sala Ramon Romagosa.  El xou d’humor perfecte per a tots aquells que vau sofrir aquesta maleïda època. Veuen a passar una bona estona plena d’humor i música per a desconnectar del món actual i connectar amb el bon rotllo. Si ets Post Naranjito, però sobretot si ets Pre Cobi sens dubte aquest és el teu xou.

L’època dels vuitanta va fer molt de mal en la infància de tots nosaltres, aquesta època en la qual els nostres pares ens vestien de manera ridícula per a manar-nos al col·legi. Aquest és l’espectacle d’Estand-up que et farà recordar d’una manera graciosa aquell que vas ser i el que ara ets.
El riure sempre fa que ens sentim millor, que situacions que abans ens semblaven desesperades , ara no semblin res més que una simple anècdota. El que quan érem joves ens semblava una muntanya, ara riem d’això i simplement és un granet més de sorra.

Jo Vaig sobreviure a l’EGB és un xou que rememora la dècada dels 80 i , especialment, les Situacions més rocambolesques que vivíem en el col·le. Un espectacle d’Estand-Up que et farà tornar a ser aquell que vas ser a través de l’humor, i en el qual no faltaran picades d’ullet a la televisió i a la música de l’època.
La gent s’acomoda mentre escolta en directe música dels 80 i 90, això et fa entreveure que serà una vetllada molt especial. La participació i implicació del públic és una cosa essencial, això bé ho sap Jordi Merca, i així ho duu a terme, contacte directe entre el que passa en l’escenari i el públic, fins i tot amb un examen de primària en directe.

Deixa un comentari