Activitats familiars Esports i aire lliure Uncategorized

Participa al Concurs de fotografia amateur de medi ambient

El tema del certamen és la natura a la ciutat. Es pot participar fins al 28 de maig i els premis poden arribar als 550 euros.

Si t’agrada la fotografia, aquí trobaràs una proposta que t’apassionarà! Es tracta del Concurs de fotografia amateur de medi ambient. És un clàssic a la nostra ciutat que suma dinou edicions i que cada any canvia la seva temàtica. Enguany, la temàtica és “La integració de la natura en la ciutat”.

El certamen s’ha modificat en els darrers anys i ara, les seves bases se centren, bàsicament, en la difusió en les xarxes socials. D’aquesta manera, per poder participar, cal tenir un compte a Instagram o a Facebook, amb un perfil públic, i respectar les condicions d’aquestes xarxes.

Com participar en el concurs?

  1. Penja la teva foto al teu compte de Facebook o d’Instagram (o als dos)
  2. Escriu un títol a la fotografia
  3. Etiqueta la fotografia amb #IntegracioNatura2023
  4. Ubica-la geogràficament
  5. Envia la fotografia també al correu medi_ambient@aj-cornella.cat
  6. A l’e-mail també s’ha d’adjuntar aquest document

El termini per participar finalitza el 28 de maig.

Els premis oscil·len entre els 550 i els 75 euros.  

L’objectiu d’aquest títol és fotografiar qualsevol element natural de la ciutat de Cornellà que exemplifiqui com podem conviure amb la flora i/o la fauna en el nostre entorn urbà.

2 Comentaris

  • Per la meva edat no soc hàbil en les xarxes socials, ni ho vull ser. Sí, en canvi, ho soc amb el correu electrònic. Vull participar en el concurs. No es pot fer d’unaltra manera?.

  • ¿Dónde se pueden ver las bases legales de este sorteo? Las fotografías realizadas con una reflex también sirven? Gracias.

Deixa un comentari