Arts escèniques

El Cornellà Escènica es presenta en família

Compra la teva entrada del Cornellà Escènica amb descomptes a Cornellà de Llobregat.

L’Ajuntament de Cornellà organitza un acte de presentació, dijous 14 de setembre, a les 19 h, a la Sala Ramon Romagosa, on s’han convidat els assistents més fidels d’aquesta programació artística local.

Per primera vegada a la història, la ciutadania de Cornellà podrà gaudir d’un espectacle sense precedents. Es tracta de la première de la programació de tardor del Cornellà Escènica. I serà un acte proper, carregat d’humor i de ganes de gaudir en família. I per què en família? Doncs perquè s’han convidat els assistents més fidels de la programació escènica local, aquelles persones que acostumen a consumir la cultura que es fa o es representa a Cornellà. Però també podeu venir aquells que ara ens esteu llegint i que tingueu ganes de gaudir d’aquesta presentació.

Només heu d’enviar un correu electrònic a culturacornella@aj-cornella.cat i demanar la vostra assistència en aquesta presentació.

L’esdeveniment tindrà lloc el dijous 14 de setembre, a les 19 h, a la Sala Ramon Romagosa, que està situada al Patronat, en el carrer del Mossèn Jacint Verdaguer, 52, que és, precisament, una de les nostres sales de teatre on es representaran obres en aquesta temporada cultural de setembre al desembre. El primer acte que acollirà la Sala Romagosa és el concert de Pau Vallvé, el 4 d’octubre. Començarà a les 22 h i les entrades ja estan disponibles. Si es compren ara, de manera anticipada, tenen un preu de 10’17 €, però si es compren el mateix dia de l’espectacle, directament a la taquilla, el cost és d’11’30 euros.

Pau Vallvé ens presenta el seu disc més positiu de la seva trajectòria musical. De fet, n’és de tan optimista que el seu nom és un emoji 🙂

És un disc que parla i que sona en plural, amb molt de ritme i que busca convertir els concerts en una experiència comunitària. La intenció de la gira que ara arriba a Cornellà és fomentar la interrelació amb els assistents, perquè puguin participar del concert i, fins i tot, cantar! T’ho perdràs?

Pau Vallvé és un cantautor que compon en català i que porta tota la seva vida dedicada a la música. De ben petit, va començar la seva formació musical i no ha parat des d’aleshores. Té més de 23 treballs publicats (alguns, fins i tot, escrits en anglès). Té estudis en Belles Arts i part de la seva carrera l’ha dedicat a la publicitat, tot i que allò que més estima és crear cançons que parlin d’ell i dels seus sentiments. Com la vida d’un cantautor no sempre és meravellosa, de vegades ha hagut de compondre per a altres artistes i, com a curiositat, ha creat la sintonia, les cançons i els crèdits dels exitosos dibuixos animats ‘Mic3’ de TV3.

NOVA PROGRAMACIÓ DE TARDOR DEL CORNELLÀ ESCÈNICA

Aquesta és una de les moltes propostes musicals de la temporada i és que la temporada de tardor del Cornellà Escènica arriba carregada de música aquest any. Les primeres actuacions es desenvolupen a L’Auditori, amb els musicals de Queen (23 de setembre) i el tribut a Raffaella Carrà (el 7 d’octubre). Tanmateix, abans del concert de Vallvé, també hi haurà dues obres de teatre: ‘En Joan sense por i la casa encantada’ (30 de setembre per a un públic familiar) i ‘Gordas’ (l’1 d’octubre).

Els espectacles estan pensats per a tots els gustos, tot i que si som objectius, en aquesta temporada de tardor destaquen especialment les cites musicals. I un bon exemple són les primeres actuacions de la temporada, que es concentren a L’Auditori de Cornellà.

UNA NIT DE QUEEN, AMB PLAY THE GAME

El teló s’obrirà el 23 de setembre, a les 20 h, per gaudir del tribut a Queen amb Play The Game. La companyia presenta una de les millors propostes del moment centrades a reviure el llegat de Queen, des de la seva gira Magic Tour 1986 fins als èxits d’altres èpoques.

Aquest espectacle és l’homenatge més complet a nivell estatal, amb un prestigi i una popularitat que no s’aturen.

Només hi ha un problema i és que gairebé no queden entrades disponibles, així que si vols assistir-hi, has de compra ja la teva entrada!

UN VIATGE DE PEL·LÍCULA, concert de bandes sonores

Si, al contrari, ets amant de la música més tranquil·la i t’apassionen les simfonies, la teva cita és l’endemà de Queen perquè el diumenge 24 de setembre, a les 19 h, també L’Auditori et convida a gaudir de les cançons i de les bandes sonores més conegudes de la història del cinema amb la sonoritat i la força dels instruments de metall de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat.

Aquest és el programa de l’espectacle de la simfònica:
*La primera part del concert està enfocat a les pel·lícules dels anys 30 als 70: El padrinoCasablancaLo que el viento se llevó
*El segon bloc està centrat en l’univers Disney
*El tercer bloc és un homenatge als grans musicals de Broadway: West Side StoryLos Miserables i Sister Act
*El quart bloc està dedicat al cinema d’acció i no podia faltar-hi John Williams, compositor d’admirables bandes sonores com Harry PotterIndiana JonesJurassic Park, etc. Sense deixar de banda altres pel·lícules com Piratas del Caribe o Star Trek.

Vint-i-set espectacles conformen la nova programació del Cornellà Escènica, de setembre a desembre. D’aquests, onze es desenvolupen en els escenaris de l’auditori Sant Ildefons, la Sala Ramon Romagosa i la Sala Padró. La resta, són propostes de l’Auditori de Cornellà.

Com sempre, hi ha descomptes per la compra anticipada, en els menors d’edat i jubilats, així com per a estudiants universitaris, pensionistes o per als usuaris i usuàries de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà.

I a banda de les cites mencionades anteriorment, els musicals continuen amb “El Joan sense por i la casa encantada”, el dissabte 30 de setembre, per a un públic familiar. La primera obra de teatre serà el diumenge 1 d’octubre amb l’obra “GORDAS”, amb Maria Jiménez i Teresa López. Aquesta és una comèdia que fa reflexionar sobre els estereotips que afecten, exclusivament, les dones.

Tota aquesta programació forma part del Cornellà Escènica de tardor, que es desenvolupa entre els mesos de setembre a desembre, en diferents espais de la ciutat. La Sala Ramon Romagosa i L’Auditori són els que ja hem mencionat, però cal sumar l’auditori de Sant Ildefons i la Sala Padró.

Deixa un comentari