Esports i aire lliure

Festes de la Gavarra

La Gavarra celebra la seva festa de barri del 15 al 17 de setembre de 2023.

Del 15 al 17 de setembre, la Gavarra celebra la seva festa de barri amb propostes per a totes les edats i per a tots els gustos!

Després de les vacances d’estiu, la vida es reprèn en els barris i el primer a activar-se és la Gavarra. Per aquesta raó, aquest cap de setmana, del 15 al 17 de setembre, se celebren les seves festes de barri.

La majoria de les activitats es concentren a la plaça d’Europa, amb propostes per a totes les edats: als matins, principalment, amb cites per a tota la família i, a mesura que avança la jornada, arriben les actuacions musicals i els actes per a la població adulta.

Les activitats comencen amb el pregó, el mateix divendres 15, a càrrec de l’alcalde de Cornellà i de Xavier Llanos, cuiner del restaurant PLATS, qui oferirà una conferència i degustació. Serà a la sala Raimon Llort de la Biblioteca Central, a partir de les 19 h. I, ja després, una mica més tard, cap a les 21 h, a la plaça d’Europa, podrem gaudir de les actuacions dels grups de danses i de cors de l’Associació Cultural Extremenya San Isidro Labrador i de l’Associació de Veïns de La Miranda.

Durant els dies de dissabte i diumenge, hi haurà torneig de petanca, activitats mediambientals dins de la programació dels ‘Caps de setmana sense cotxes’, activitats infantils i la cinquena edició de Delícies Vermusic (dissabte 16, de 12 a 16 h, a la plaça de les Delícies). Hi haurà vermut, degustació gastronòmica i DJs, amb la participació dels bars i restaurants Cuarta 2.0 i Kualexu, la col·laboració de GRAM Facility Services i PLATS.

Una altra de les cites més destacades de les festes de la Gavarra és la cercavila, convocat pel dissabte 16 de setembre, a partir de les 19 h, des del Centre Cultural Joan N. García-Nieto. Hi participen la Xaranga Sarau i els Gegants de Cornellà, Tabalers de Cua i Cua de Drac de Foment de Cultura Popular de Cornellà i la Banda de gaites de l’Associació Cultural Galega Rosalía de Castro. El recorregut comença des del Centre Cultural Joan N. García-Nieto cantonada amb el carrer Mossèn Andreu, passant pels carrers de la Miranda, de Mossèn Jaume Soler, de Campfaso, de Cristòfol Llargués, d’Empordà, arribant finalment a la plaça d’Europa.  

Ja de cara al diumenge, entre les propostes més destacades trobem:

  • 9a sardinada popular (12 h, al carrer de Bonavista, entre l’avinguda de Salvador Allende i el carrer d’Arquitecte Calzada)
  • Homenatge a les parelles que celebren 50 anys de noces (17.30 h, al Casal Jaume Nualart)
  • Final de festa amb actuacions musicals, de 19 h a 22.30 h, a la plaça d’Europa.

Podeu consultar el programa sencer de festa major, aquí!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari