Corpus (Festa major) Festival i fires

Per unes festes segures, antiCovid i antisexistes!

Les ganes de celebrar no ens poden fer abaixar la guàrdia davant de la situació de pandèmia que encara estem vivint. És per aquesta raó que des de l’Ajuntament de Cornellà i des de les diferents entitats i associacions culturals col·laboradores en el Corpus, s’han programat un seguit d’actuacions antiCovid, d’acord amb les actuals restriccions sanitàries.

En aquest sentit, es mantindran les distàncies de seguretat entre els i les assistents als espectacles programats amb control d’aforaments. No es podrà accedir als recintes amb beguda ni amb menjar. L’ús de la mascareta continua sent obligatori i, de manera evident, no podran accedir als recintes les persones amb símptomes compatibles amb la Covid-19, ni les persones que es trobin en quarantena i/o en espera de resultat de prova.

I paral·lelament amb la prevenció de contagis per coronavirus, Cornellà continua apostant per unes festes lliures de sexisme. D’aquesta manera, qualsevol actitud o conducta que posi en perill la integritat de les persones, cal denunciar-la al 112. Sota el lema “Aquesta Festa Major i els 365 dies de l’any Cornellà diu NO a la violència masclista”, el Centre d’informació i recursos per a les dones, la Plataforma Ciutadana contra la violència masclista i els diferents agents socials implicats en la lluita contra el masclisme demanen denunciar i rebutjar qualsevol situació discriminatòria contra les dones, els homes i les persones del col·lectiu LGBTI.

Deixa un comentari