Activitats familiars

Planetari immersiu al Castell

Planetari immersiu al Castell de Cornellà de Llobregat.

El Castell acull un taller sobre l’observació del sol, que es portarà a terme aquest diumenge 18 de juny, en diferents torns. Cal inscripció prèvia i està adreçat a infants a partir dels 10 anys.

INSCRIPCIÓ PRÈVIA: al 93 474 51 35 (de dilluns a divendres) o patrimonireserves@aj-cornella.cat

Coincidint amb el solstici d’estiu, previst per al 21 de juny, el Castell de Cornellà organitza l’activitat “Planetari immersiu i observació solar”. Aquesta observació del sol es desenvoluparà el diumenge 18 de juny, en tres passis diferents: a les 11 h, les 11.45 h i les 12.30 h. La sessió està adreçada a famílies amb infants amb certs coneixements científics, per aquesta raó es recomana que participin infants a partir dels 10 anys, però si el teu fill o filla és un apassionat de l’astrologia i és més petit, també hi pot assistir.

L’activitat està organitzada per la companyia Explora 360º i transformarà el Castell en un gran planetari per observar el sol.

Més activitats en els museus de Cornellà

Més enllà d’aquesta sessió, el Museu Palau Mercader també presenta dues activitats aquest diumenge. Es tracta de la visita lliure a la planta noble i del concert de la pianola d’aquest palau.

Comencem parlant de la visita lliure: serà també el diumenge 18 de juny i comença a les 11 h i finalitza a les 13 h. No cal inscripció prèvia, però l’aforament és reduït i, per aquesta raó, l’accés es realitzarà per ordre d’arribada. És una manera de visitar el museu de la família Bell-lloc al teu ritme, sense presses, però amb audioguia. Per tant, us recomanem que porteu els vostres auriculars.

I pel que fa al concert de la pianola, també es farà durant el matí del diumenge 18 de juny, d’11.15 a 13.15 h, en el Museu Palau Mercader. Si aneu, podreu sentir sonar la pianola autèntica i conèixer alguns detalls del seu mecanisme i funcionament.

Deixa un comentari