L’hora del conte Lectura

Noves propostes culturals de les biblioteques de Cornellà durant els propers dies

Un any més les Biblioteques Municipals de Cornellà, ara ja amb cinc equipaments en ple funcionament, han elaborat un ric i variat catàleg d’activitats per a totes les edats, per tal que la lectura i la literatura formi part de les opcions de lleure de l’estiu. Es tracta d’un programa que ofereix diverses propostes i molt a prop de casa ja que les noves incorporacions als barris d’Almeda i Fontsanta-Fatjó ens permeten gaudir plenament sense fer grans desplaçaments.

Podeu consultar la seva
programació a www.biblioteques.cornella.cat

 

REFUGIS CLIMÀTICS  EXTERIORS I INTERIORS
Les biblioteques també són espais que durant l’estiu ens permeten gaudir de la lectura i de múltiples activitats en espais amb temperatures més suaus. Aquest any les cinc biblioteques s’han inclís en el programa de refugis climàtics, que són  aquells espais públics o equipaments municipals que  poden proporcionar condicions de confort tèrmic durant els episodis de temperatures extremes. Des de l’any passat, s’han identificat tres parcs de la  ciutat, que són el del Canal de la Infanta, el de Can  Mercader i el de Rosa Sensat. Aquí s’han senyalitzat  les zones de més ombra natural provocada pels arbres.
Enguany i com a novetat, també s’han sumat les  cinc biblioteques municipals, que disposen d’aparells  de climatització. En aquests cinc edificis s’habiliten espais perquè la població més vulnerable (infants,  gent gran i malalts crònics) puguin gaudir del seu confort tèrmic, fins al 15 de setembre, de dilluns a divendres –excepte els festius–, de 15.30 a 20.30 h.

Deixa un comentari