Corpus (Festa major) Espectacles de carrer

Pregó, Corndefoc i Piromusical: festival de color i focs al Corpus

La Festa del Corpus’22 començarà, recuperant la normalitat pre-pandèmia, el pregó serà la porta d’entrada a un cap de setmana ple d’activitats i propostes que engrescaran la ciutat i ompliran els carrers de bon ambient.

EL PREGÓ i EL CORNDEFOC
Serà el dijous 16 de juny, a les 21.15 h, al balcó de l’Ajuntament, a càrrec de Carol Rodríguez, Marina Rodríguez i Eva Murgui, directora, guionista i productora de la pel·lícula Chavalas. Premiada al Festival de Málaga com millor film.

Un cop finalitzi el pregó la cita serà amb el Corndefoc. Colles o bésties de foc de la ciutat llaçaran la fogonada d’inici de festes a partir de les 21.30h a la plaça de l’Església. Participaran Diables de Cornellà, Drac Cornut de Cal Borni, Diables de Cua, Dracs de la Cua de Drac, Ball de Diables de Cornellà, Drac Enforcat, Factoria de Foc, Diables de Sants, Diables de Snat Joan Despí, Diables de Casablanca i Diables de la Salut.

* Cal recordar les normes i consells per al bon funcionament del Corndefoc

 

PIROMUSICAL

Una de les novetat d’enguany serà el Piromusical, el DISSABTE, 18 DE JUNY A PARTIR DE LES 23.00h. Un espectacle de focs artificials i música que es podrà sentir i veure des del Mirador de la Torre de la Miranda.

Vuelve el Corpus, con más ganas que nunca - Ayuntamiento de Cornellà

Deixa un comentari