Activitats familiars Altres Arts escèniques Espectacles de carrer Esports i aire lliure Festival i fires General Música resto Teatre i arts Teatre i dansa

Què fer per Setmana Santa a Cornellà, l’agenda amb un munt de plans per gaudir-ne

Aquesta Setmana Santa ningú es quedarà a casa, perquè hi ha propostes per a tothom a l’agenda municipal ‘Què fer per Setmana Santa a Cornellà‘.

L’Ajuntament de Cornellà ha elaborat una agenda d’activitats culturals, lúdiques i esportives per tal que tothom, grans i petits, joves i adults, puguin gaudir d’un ventall de propostes d’oci i cultura durant els dies de Setmana Santa amb totes les garanties de seguretat i respectant les normes fixades per les autoritats sanitàries amb motiu de la Covid-19.

Entre el 29 de març i l’1 d’abril hi trobareu una sèrie d’activitats agrupades en tres blocs:

GAUDIR EN FAMÍLIA

Les activitats es desenvoluparan durant al matí a l’aire lliure, als parcs o patis escolars, seran totalment gratuïtes però amb l’aforament limitat, no caldrà inscripció prèvia. L’accés serà per ordre d’arribada. Abans d’accedir als espais es procedirà a la presa de temperatura, l’aplicació de gel hidroalcohòlic i la recollida de dades personals.

Hi haurà espectacles de teatre familiar, pallassos, dansa, contacontes, titelles i un circuit de circ per posar en pràctica diferents tècniques d’aquest món.

JOVES: ESPORT I OCI
També per als més joves, d’entre 12 i 21 anys, s’ha elaborat un programa d’activitats en espais oberts però amb limitació de l’aforament, i sense inscripció prèvia, per ordre d’arribada. Tot i que s’establiran dos torns:  17.30 i 19 h.

Hi haurà un taller d’escalada al Rocòdrom del parc de Can Mercader, un taller de RAP a la gàbia de la plaça de Sant Ildefons, demostracions amb Skate a l’Skate parc (carrer Sevilla, s/n), pràctica esportiva de bàsquet, tennis taula, zumba o cal·listènia, i tallers artístics com pitura de Grafittis o estampació de Totebags.

Abans d’accedir als espais es procedirà a la presa de temperatura, l’aplicació de gel hidroalcohòlic i la recollida de dades personals.

I A MÉS…
En aquest apartat trobareu altres opcions d’oci i cultura que existeixen durant tot l’any als equipaments, espais públics i naturals de la ciutat. Aquí en teniu una mostra: Passejar per algun dels itineraris pensats per gaudir i
conèixer la nostra ciutat caminant, corrent o en bicicleta, o bé caminar per la riba del riu, descobrir el patrimoni històric i artístic, i gaudir dels carrers tancats al trànsit, entre d’altres.

Segueix tota l’activitat a facebook i instagram:
@queferacornella
@CulturaCornella
@CornellaJove
@EsportsCornella
Cultura, esport i oci segurs!

 

Deixa un comentari