Activitats familiars Arts escèniques Esports i aire lliure

Sant Ildephon’s Festival, dissabte

El Sant Ildephon's Festival 2023 se celebra dissabte 22 de juliol a Cornellà de Llobregat.

Novament, se situa al carrer de l’Avellaner (en el barri de Sant Ildefons), des de les 18 h i fins passades les 23 h. Hi haurà activitats per a totes les edats, totes gratuïtes i a l’aire lliure, envoltades d’un espai típicament d’envelat d’estiu.

La programació de les Nits d’Estiu ens porta aquesta setmana una de les activitats més demanades. Es tracta d’una nova edició del Sant Ildephon’s Festival, que se celebra el dissabte 22, a partir de les 18 h, al carrer de l’Avellaner, com és habitual.

Aquest festival és una activitat per a totes les edats, ja que la seva programació inclou propostes per als més petits i també per al públic adult. Els primers a gaudir seran els més petits, amb un taller de contes (de 18  a 19 h), per a nens i nenes de més de 3 anys; i jocs de fusta i taller de tatuatges, de 18 a 21 h. Paral·lelament, hi haurà un taller de màgia (de 18.30 a 20 h) per donar pas al gran espectacle de Davig el Magow, PER A TOTES LES EDATS.

EL MAGOW DESENMASCARADOWhttps://www.youtube.com/watch?v=ihMiK8fZCSE

Diuen que el millor secret d’un mag és no explicar mai el truc. Però el trapella de El Magow farà justament el contrari: proposa treure’s la màscara de mestre de l’engany per desvelar tots aquests misteris! Aquesta actuació començarà a les 20.30 h.

CONCERT DE LEVI DÍAZ

La màgia continua, però amb la veu del jove artista cornellanenc Levi Díaz. El guanyador de La Veu de Cornellà 2020, guanyador de La Voz Kids 2021 i representant d’Espanya al festival Eurovisió Júnior 2021, pujarà sobre l’escenari del Sant Ildephon’s Festival a partir de les 21.30 h.

FINAL DE FESTA AMB L’ACÚSTIC D’ISMAEL GONZÁLEZ

El concert de la banda és gratuït i tancara el festival de Sant Ildefons 2023.

La següent proposta musical començarà a partir de les 22.30 h i posarà el punt final a l’edició del Sant Ildephon’s Festival d’aquest any. Ismael González i la seva banda continuen amb la gira del seu 10è aniversari amb un concert carregat d’energia amb cançons i versions noves de tots els temps, en clau de pop-rock, fusionades amb un aire flamenc.

Recordeu que el Sant Ildephon’s Festival també compta amb alguna paradeta de menjar i amb una decoració i ambientació molt especial, pròpia d’un envelat d’estiu!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari