Festival de Pallassos Festival i fires

Sigues solidari i compra les teves entrades per a la Gala solidària del dimecres!

Un dels aspectes menys coneguts del Festival és el vessant solidària. Cada edició es dedica un espectacle de la carpa central de la plaça de Catalunya a un projecte solidari que té vinculació amb el món del circ i dels pallassos. Aquest any, des de l’Ajuntament de Cornellà i des de la direcció artística, s’ha triat a l’organització Pallapupas per rebre aquesta injecció econòmica per finançar els seus projectes solidaris.

Pallapupas és una organització sense ànim de lucre formada per actors i pallassos professionals formats en tècniques teatrals, en clown i amb coneixements sanitaris, imprescindibles per realitzar la seva feina. Treballen amb un mètode artístic propi, orientat a pacients de totes les edats i en estreta col·laboració amb el personal sanitari. Tenen una trajectòria de més de vint anys i el seu objectiu és fer riure durant els processos sanitaris de malalties greus. D’aquesta manera, amb la seva feina, transformen els hospitals en espais més amables, especialment per als pacients més petits.

Tota la seva feina serà explicada per la seva directora durant la gala solidària del dimecres 19 d’octubre. Comença a les 19 h i la recaptació de la venda d’entrades anirà destinada íntegrament a aquesta organització. El preu de l’entrada és de 6 euros, per a infants i adults. Es poden comprar a través de www.entradescornella.cat o directament, a la taquilla de la carpa de la plaça de Catalunya.

Heu de saber que l’actuació de pallassos de la gala solidària de dimecres compta amb la mateixa actuació que durant la resta de sessions de la carpa de la plaça de Catalunya.

Deixa un comentari