Esports i aire lliure

Sigues solidari i esportista, participa a la Cursa Solidària de Cornellà. Les inscripcions ja estan obertes!

La Cursa Popular se celebrarà el diumenge 20 de novembre i les inscripcions estaran obertes per internet únicament fins al dimecres 16 de novembre. Aquesta competició arriba a la 41a edició aquest any i incorpora diferents novetats: la data, el circuit ha canviat per fer-ho més ràpid i la prova pren el nom popular de “La de 10”, referida als quilòmetres del recorregut principal. D’altra banda, es mantenen els punts de sortida i arribada a l’Estadi Municipal Pilar Pons i la cursa solidària de 2 quilòmetres, a més de les proves de categories infantils.

CURSA OBERTA A TOTA LA CIUTADANIA

Com és habitual, es tracta d’una competició oberta a totes les persones de qualsevol edat que hi vulguin participar, sense cap altra limitació que les ganes de fer esport pels carrers de la ciutat i compartir l’experiència. El dia de la cursa no es podran realitzar inscripcions, per tant, les persones que vulguin participar han d’inscriure’s fins al 16 de novembre, per internet.

Pel que fa a l’horari, la sortida 10K serà a les 9.30 h; la de 2k, a les 11.15 h i la sortida de 500M, a les 11.45 h.

Tindran trofeu els tres primers de cada categoria de la cursa de 10k i trofeus i medalles els 5 primers de cada categoria de la cursa 2 k i 500 m. Hi haurà premi per a les entitats i escoles guanyadores. Tots els corredors/es podran descarregar-se el seu diploma de participació amb el temps que han fet a la seva cursa. Les classificacions i els diplomes estaran disponibles un cop finalitzada la cursa aquí.

El club Cornellà Atlètic organitza la Cursa amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i de la Federació Catalana d’Atletisme. Aquesta edició ja estarà plenament dins de la normalitat després que la del 2020 es va haver de suspendre, i la de l’any passat es va celebrar amb algunes restriccions a conseqüència de la Covid.

PROJECTE SOLIDARI

​Enguany, el Cornellà Atlètic endega un projecte solidari de beques per a persones en situació de risc i d’accions de col·laboració directa a entitats de la ciutat que treballen per la cohesió a través de projectes conjunts que reclamin la participació dels diversos agents del club.

Deixa un comentari