Activitats familiars Cultura en familia

La Sala Ramon Romagosa presenta la història de la coala Bunji, aquest diumenge

Les activitats familiars són protagonistes aquests dies a la ciutat i és que un dels objectius de la programació cultural de la ciutat és fomentar aquest tipus d’activitats, amb propostes adaptades a totes les edats i d’estils diferents. La setmana passada, la música i el teatre van omplir els escenaris de la localitat i aquest cap de setmana, és el torn d’una representació que combina les dues disciplines artístiques. “Bunji, la petita Koala” es representa diumenge 13 de novembre, a les 12 h, a la Sala Ramon Romagosa.

“Bunji, la petita Koala” és la història d’aquest animal que viu en un bosc d’eucaliptus. Els coales tenen una activitat diària molt escassa, és per això que el tarannà de la Bunji porta de cap a la seva tribu. Quan tothom està dormint, ella vol jugar, descobrir, enfilar-se…, per què no es comporta com la resta? Un fet inesperat en el seu dia a dia, farà que s’allunyi del seu entorn. Què passarà amb la petita Koala? Veniu a descobrir-ho!

Aquest espectacle de teatre, titelles i cançons té una escenografia sorprenent i dos intèrprets que a través de la narració, els diàlegs i algunes cançons, captivaran al públic des del primer moment al més pur estil de la companyia Festuc Teatre.

Aquesta obra està pensada per a nens i nenes a partir dels 3 i les entrades ja estan disponibles. Tenen un preu de 5,40 euros, però a través de la compra anticipada, poden haver-hi descomptes de fins al 20%.

Deixa un comentari