Conferències

3 propostes de Patrimoni que no pots perdre’t aquest cap de setmana!

El Museu Palau Mercader presenta l’exposició “Còmic, migració i memòria”, una mostra que neix de la voluntat de visibilitzar com el còmic ha estat en els darrers anys un mitjà compromès amb una realitat tan complexa, tan propera i tan trascendent com és el fenomen migratori, recorrent la història de les migracions a l’Espanya del segle XX a partir d’aquestes creacions artístiques.

És una exposició organitzada pel Museu d’Història de la Immigració de Catalunya que forma part del cicle d’activitats que giren entorn de la Mostra del Còmic Ciutat de Cornellà. Es podrà visitar fins a l’11 de desembre i s’han programat diferents activitats complementàries relacionades amb aquest tema. L’horari de visites és diumenges i festius, de 10 a 14 h.

A banda d’aquesta mostra, també es poden visitar les dues exposicions relacionades amb el Còmic.

ALTRES ACTIVITATS DE PATRIMONI D’AQUEST CAP DE SETMANA

Més enllà de la inauguració d’aquesta exposició vinculada al món del còmic, aquest cap de setmana es portaran a terme dues activitats més en diferents espais de la ciutat. Les dues es faran el diumenge 13 de novembre, en horari de matí.

La primera és l’activitat titulada “ELS INCREÏBLES PROJECTES DEL COMTE DE BELL-LLOC”. La Torre de la Miranda acollirà aquesta proposta, recomanada per a infants a partir de 8 anys. Començarà a les 11 h i cal inscripció prèvia, a través del telèfon 93 474 51 35 (de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h) o per correu electrònic a través de l’adreça patrimonireserves@aj-cornella.cat

I una hora més tard, a les 12 h, el Castell ofereix l’activitat “QUIN SO TÉ L’EDAT MITJANA?”, un taller i audició per saber com sonaven els instruments i la música medieval. Està pensada per a criatures de més de 6 anys i també cal inscripció prèvia, a través del telèfon 93 474 51 35 (de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h) o per correu electrònic a través de l’adreça patrimonireserves@aj-cornella.cat

 

Deixa un comentari