Conferències

Una ruta literària per conèixer el context de “Luciérnagas”, d’Ana Maria Matute, aquest dissabte

Les biblioteques municipals de Cornellà organitzen diferents activitats i propostes constantment per apropar-se als gustos i als interessos de la ciutadania. Els cinc equipaments culturals preparen setmanalment activitats per a grans i per a petits: des de les “hores dels contes”, “l’espai nadó”, o “els dissabtes familiars” per als més petits, a clubs de lectura, presentacions de llibres i ara, rutes literàries!

Aquest dissabte 12 de novembre, a les 11 h, s’ofereix la possibilitat de gaudir, de manera gratuïta, d’una ruta literària sobre la novel·la “Luciérnagas”, d’Ana Maria Matute, per la ciutat de Barcelona.

L’obra, publicada el 1955, narra la vida d’un grup de joves que ha de fer front als esdeveniments de la Guerra Civil a la ciutat comtal. La Ruta es desenvoluparà pels voltants de la Rambla, on tenen lloc els successos més importants de la novel·la. En aquesta trobada, s’explicarà també el context social i polític d’aquella Barcelona. Durant l’itinerari, es mostraran objectes i documents de l’època corresponents a la Guerra Civil Espanyola. Les persones interessades s’han d’apuntar a través d’aquest formulari.

Per conèixer més profundament aquesta activitat, enllacem aquesta entrevista que Ràdio Cornellà va emetre el passat 28 d’octubre sobre aquesta activitat.

Deixa un comentari