Arts escèniques Música Teatre i arts

Nena Daconte actua a L’Auditori, aquest dissabte, i encara hi ha entrades disponibles

La programació de tardor del Cornellà Escènica ens porta aquest dissabte una antiga alumna del popular programa de televisió OT. Es tracta de Mai Meneses, que torna al panorama musical de la mà del grup La La Love You i que avançarà temes del seu pròxim àlbum. La seva actuació serà aquest dissabte 12 de novembre, a les 20 h. Encara hi ha localitats disponibles per gaudir del concert. El preu de l’entrada és de 28 euros, però si es fa compra anticipada, poden aplicar-se descomptes de fins al 20%.

TORNADA A LA MÚSICA DESPRÉS DE LA MATERNITAT

Mai Meneses, després de passar per la segona edició d’OT, va fundar Nena Daconte, marca amb què va autoeditar el seu primer disc i va conèixer l’èxit gràcies a temes com “Tenía tanto que darte”, “Idiota” o “En qué estrella estará”, compostos per la pròpia Mai.

Després de més de 400 concerts recorrent tota la geografia espanyola, amb parada a París, Berlín o Buenos Aires, i de rebre nombrosos premis, entre ells el Premi Ondas com a Artista Revelació, Mai es va apartar de la música durant un temps per dedicar-se a la maternitat.

Ara torna a la música i ho fa doblement. Primer de la mà del grup La La Love You que ha versionat el seu tema “Tenía tanto que darte” amb arranjaments més ballables i discotequers, mantenint l’esperit energètic de la cançó, i també torna amb un primer single “Detrás de cada luz”, avançament d’allò que serà el nou àlbum d’estudi que veurà la llum a finals del 2022.

Mai Meneses és una lluitadora que s’ha guanyat un merescut espai al món discogràfic. Ara torna reivindicant el seu passat més pop-rock de la mà del segell independent Subterfuge Records, que hi ha vist una compositora de cançons boniques i autèntiques, plenes de melodies enganxoses i tornades pop.

Deixa un comentari