Arts escèniques Música Teatre i arts

Continua oberta la presentació de candidatures per al concurs de solistes “La Veu de Cornellà”

L’Ajuntament de Cornellà convoca la segona edició del concurs vocal per a solistes amateurs “La Veu de Cornellà”. Tal com va passar durant la primera edició, el certamen constarà de diverses fases presencials i eliminatòries fins a arribar a la final, que tindrà lloc el dia 15 de maig, a L’Auditori de Cornellà. La primera fase del concurs són les inscripcions, que romandran obertes des de l’1 de febrer fins a l’11 de març.

 CONSULTA AQUÍ LES BASES DEL CONCURS

INSCRIPCIONS

 

Suport als artistes locals

La Veu de Cornellà és un concurs vocal adreçat a solistes no professionals, organitzat per l’Ajuntament de Cornellà amb l’objectiu de donar suport i visibilitat als cantants de la ciutat que hi vulguin participar, tot fomentant el seu desenvolupament musical, artístic, escènic i personal. No hi ha cap límit d’edat dins les dues categories de concursants (joves i adults), i es pot participar amb qualsevol estil i tessitura vocal. Només cal ser resident a Cornellà.

La primera edició va tenir lloc durant l’any 2019 i un dels guanyadors -en categoria joves- va ser Levi Díaz, que l’any passat també va resultar guanyador del concurs televisiu La Voz Kids i ha representat Espanya al darrer festival Eurovisión Junior 2021.

Deixa un comentari