Arts escèniques Teatre i arts Teatre i dansa

Abel Folk i Àngels Gonyalons actuen a L’Auditori amb l’obra ‘Una teràpia integral’

No sabeu què regalar aquest Sant Valentí? Doncs us fem una proposta: regaleu cultura! Res millor que passar una bona estona amb la vostra parella, gaudint d’un bon espectacle. I si esteu sense parella, també! Un bon pla de cap de setmana sempre pot ser anar al teatre amb els amics i després, un sopar en bona companyia per intercanviar impressions de l’obra.

L’Auditori de Cornellà acull diumenge 20 de febrer l’espectacle “Una teràpia integral”, amb Abel Folk, Àngels Gonyalons, Roger Coma i Andrea Ros. Serà a partir de les 19 h i, com sempre, n’hi ha descomptes i preus especials per la compra anticipada, per a menors de 25 anys i per a majors de 65. Podeu comprar les entrades a www.auditoricornella.com

“Una teràpia integral” és una comèdia que posa en qüestió la nostra necessitat de creure en alguna cosa que ens ajudi a trobar sentit a les nostres caòtiques vides. Està escrita i dirigida per Cristina Clemente i per Marc Angelet. La trama ens situa en un curs intensiu de quatre setmanes per aprendre a fer pa i que canviarà la vida de tres persones. El repartiment està format per Abel Folk, Àngels Gonyalons, Roger Coma i Andrea Ros. És una obra molt recomanada.

Deixa un comentari