Arts escèniques

SONORITZA’T 08940

Concerts Sonoritza't 08940 a Cornellà de Llobregat.

Els divendres 12 i 19 de juliol podrem gaudir de les actuacions dels grups cornellanencs Quinto Cuarta i Let’s Quo. Després dels seus concerts, es faran tributs a diferents bandes reconegudíssimes del panorama musical espanyol.

La programació de les Nits d’Estiu, a banda d’oferir cultura durant les nits de juliol en diferents escenaris a l’aire lliure de la nostra ciutat per gaudir de diferents estils musicals a la fresca, també és un aparador del talent cornellanenc i una bona mostra d’això són els concerts SONORITZAT’ 08940, amb artistes de Cornellà de Llobregat.

Ja fa unes quantes edicions de les Nits d’Estiu que es va posar en marxa aquesta iniciativa de donar l’oportunitat a artistes i grups musicals de la ciutat d’actuar dins d’aquesta programació cultural d’estiu. I donada la bona rebuda que habitualment tenen aquestes cites musicals, en aquest 2024 no podien faltar aquests concerts amb ADN cornellanenc.

Els concerts SONORITZA’T 08940 es divideixen en dos divendres: el 12 i el 19 de juliol, les dues sessions en el parc de Can Mercader i a partir de les 21 h. Evidentment, l’entrada és totalment gratuïta.

En aquesta primera sessió, el grup que actuarà serà Quinto Cuarta. És una banda formada l’any 2020 amb influències del rock, noise, indie i pop amb una vigorosa base rítmica, un duet enèrgic de guitarres, lletra engalipadora i un potent directe que et captivarà.

Després de l’actuació del grup cornellanenc, podrem gaudir d’un tribut a Mecano amb Al Dalí (a partir de les 22 h).

I durant la segona sessió de SONORITZA’T 08940, gaudirem de les actuacions de LET’S QUO. Aquesta banda, formada per David Cánovas (guitarra solista), Daniel Cánovas (bajo), Edu Soronellas (guitarra rítmica) Fredy Fresquet (teclista) i Jorge Pedrola (bateria), ofereix un repertori que ret homenatge al llegat musical dels Status Quo. Des del 2010, actuen en diferents escenaris per apropar alguns dels seus hits més coneguts, com ara The Wanderer (Dion), Bye Bye Johnny (Chuck Berry), Sea Cruise (Frankie Ford), Get Back (The Beatles) o Something ‘bout You Baby I Like (Supa). Tots ells, amb matisos característics del seu rock & roll desenfadat.

I després del concert de LET’S QUO, podrem gaudir del tribut a Estopa amb la banda Cacho a Cacho (a partir de les 22 h).

Les dues sessions de SONORITZA’T 08940 tenen servei de bar.

Deixa un comentari