Arts escèniques

Nit de jazz al Castell

Nit de jazz al Castell de Cornellà de Llobregat.

El Castell de Cornellà ofereix diferents concerts dins de la programació de les Nits d’Estiu 2024. Una d’aquestes cites arriba el dijous 11 de juliol, amb la Paula Rodríguez que interpretarà temes versionats.

La programació de les Nits d’Estiu continua avançant i una de les properes cites serà la Nit de Jazz al Castell de Cornellà! Aquest concert està previst per al dijous 11 de juliol, a les 22 h, al Castell de Cornellà. L’entrada és totalment gratuïta.

La Paula Rodríguez, artista cornellanenca guanyadora de La Veu de Cornellà 2022 edició adults, acompanyada de l’Òscar Larios, al piano, i del Pedro Loewe, al contrabaix, oferiran un concert íntim amb versions de temes conegudíssims.

El Castell de Cornellà té una programació pròpia a les Nits d’Estiu els dijous a la nit. A banda d’aquest concert de jazz, el dijous 18 de juliol, també a les 22 h, Mau Boada oferirà un concert per presentar el seu quart disc de llarga durada titulat ‘Cançons’.

I el dijous 25 de juliol, s’oferirà una cita única i molt especial també en l’edifici més antic de la ciutat. En el centenari de la mort del compositor Giacomo Puccini, podrem gaudir del concert líric ‘Tutto Puccini’, amb Caitlin Redding, Romina Krieger, Lucas Groppo, Facundo Muñoz i Guerassim Voronkov. Com també la resta de propostes, és un concert gratuït que comença també a les 22 h.

Deixa un comentari