Arts escèniques

San Ildesound 2024

La plaça de Sant Ildefons acull la tercera edició del San Ildesound 2023.

Dins de les Nits d’Estiu , aquesta setmana torna el San Ildesound, que es farà el divendres 5 de juliol, a partir de les 18 h, al carrer de l’Avellaner.

Les Nits d’Estiu és la programació cultural de Cornellà que fa servir espais a l’aire lliure per gaudir del bon temps quan marxa el sol i així no fa tanta calor. Doncs bé, una de les propostes estrella d’aquesta programació estiuenca és el San Ildesound, que està previst per al divendres 5 de juliol, a partir de les 18 h, al carrer de l’Avellaner.

Durant el festival, també hi ha tallers.

És un festival de cultura urbana amb tallers, música i molt de ritme. Les activitats que es realitzaran són: taller de grafiti, el taller de cal·ligrafia i parkour amb Kanaya Circ oberts a tot el públic. Els tallers tindran lloc de 18 a 21 h.

San Ildesound és un festival promogut i organitzat pels propis joves, amb l’acompanyament de l’equip de medi obert, que commemora, impulsa i visibilitza la cultura urbana del barri de Sant Ildefons, amb una mirada comunitària. Paral·lelament als tallers, els i les joves faran diferents actuacions artístiques del món urbà fins a les 23 h.

Deixa un comentari