Arts escèniques

La música d’aquesta setmana

La música de la setmana de Nits d'Estiu a Cornellà de Llobregat.

Les Nits d’Estiu ens ofereixen tres propostes musicals d’aquesta setmana, d’estils molt variats. Els espectacles es reparteixen per la ciutat.

La música és protagonista indiscutible de la programació de Nits d’Estiu a Cornellà i cada setmana s’ofereixen concerts o espais més íntims per gaudir dels espectacles. En aquest cas, les cites dels propers dies són les següents:

Aquesta cita està prevista per al dijous 4 de juliol, a partir de les 22 h, en aquest espai poètic de la ciutat, que disposa d’una meravellosa acústica per gaudir d’espectacles més íntims i personals. En aquest cas, amb el grup Tarambana s’ofereix una perfecta combinació de sevillanes, rumba, flamenc pop i versions, amb l’energia i la passió de les veus del Jorge i la Sandra, la destresa de Miguel Ángel a la guitarra, i la percussió a càrrec de Manolo o Xavi.

La cantant mallorquina torna a visitar la nostra ciutat, en aquest cas dins de la programació de les Nits d’Estiu. Ens presenta el seu tercer disc, que ens farà volar cap a una transformació sonora captivadora, el divendres 5 de juliol, a les 22, a la plaça de l’Església davant de Can Vallhonrat.

I una de les cites més nostàlgiques i amb encant de la programació de les Nits d’Estiu arriba el dissabte 6 de juliol, amb el Ball de l’Envelat amb l’orquestra Solimar. Es farà davant de Can Maragall, a la carretera d’Esplugues, a partir de les 22 h, amb una decoració que recorda els envelats dels 50 o 60, gaudint de les nits de festa de barri o de poble. L’orquestra Solimar tocarà els grans èxits d’ahir, d’avui i de sempre!

Deixa un comentari