Activitats familiars Arts escèniques

Comença el Cinema a la Fresca

Comença les sessions de Cinema a la Fresca a Cornellà de Llobregat.

Les sessions de Cinema a la Fresca es reprenen aquest dimecres 3 de juliol, amb la pel·lícula Dune. Totes les projeccions d’aquest estiu es faran a la plaça de Catalunya, a partir de les 22 h, els dimecres del 3 al 24 de juliol.

Les Nits d’Estiu acaben de començar i després de les cites del passat cap de setmana, aquesta setmana arrenquen amb el Cinema a la Fresca. En aquesta edició de 2024, totes les projeccions a la fresca es faran a la plaça de Catalunya, a partir de les 22 h. Cada dimecres de juliol, des del 3 fins al 24, hi haurà un film diferent que es podrà gaudir en família i en companyia del veïnat, menjant un gelat o unes bones crispetes (això ja depèn dels gustos…) i si la nit acompanya, amb una jaqueta fina. Si us ha agradat aquest pla, agafeu la vostra agenda i marqueu-vos les següents cites:

L’any 10.191, el desèrtic planeta Arrakis, feu de la família Harkonnen des de fa generacions, queda en mans de la Casa dels Atreides per ordre de l’emperador. Amb això els cedeix l’explotació de les reserves d’espècia, la matèria primera més valuosa de la galàxia, necessària per als viatges interestel·lars i també una droga capaç d’amplificar la consciència i estendre la vida. El duc Leto (Oscar Isaac), la dama Jessica (Rebecca Ferguson) i el fill de tots dos, Paul Atreides (Timothée Chalamet), arriben a Arrakis amb l’esperança de mantenir el bon nom de la seva casa i ser fidels a l’emperador, però aviat es veuran embolicats en una trama de traïcions i enganys que els portarà a qüestionar la seva confiança entre els seus i a valorar als vilatans, els Fremen, una estirp d’habitants del desert amb una estreta relació amb l’espècia.

La família Mallard s’ha quedat ‘estancada’. Mentre papà Mack se sent realitzat cuidant la seva família en el seu estany de Nova Anglaterra, mamà Pam es mor de ganes de viure la vida i fer descobrir als seus fills –l’adolescent Dax i l’anegueta Gwen– el món en tota la seva amplitud. Després que una família d’ànecs migratoris arribi al seu estany amb meravelloses històries de llocs llunyans, Pam aconsegueix convèncer a Mack que han de viatjar a la tropical Jamaica passant per Nova York. Els Mallard emprenen el viatge cap al sud per passar l’hivern, però res surt com estava previst. L’experiència els ajudarà a descobrir horitzons desconeguts, a fer nous amics, a viure experiències que mai van imaginar, i de pas, a conèixer-se millor.

Film semiautobiogràfic de la infància i joventut d’Spielberg. Ambientada a la fi de la dècada dels 50 i principis dels anys 60, un nen d’Arizona anomenat Sammy Fabelman, influït per la seva excèntrica mare i artista (Michelle Williams), i el seu pragmàtic pare i enginyer informàtic (Paul Dano), descobreix un secret familiar devastador i explora com el poder de les pel·lícules pot ajudar-lo a contar històries i a forjar la seva pròpia identitat.


Barbie (Margot Robbie) porta una vida ideal en Barbieland, allà tot és perfecte, amb chupi festes plenes de música i color, i tots els dies són el millor dia. Clar que Barbie es fa algunes preguntes, qüestions bastant incòmodes que no encaixen amb el món idíl·lic en el qual ella i les altres Barbies viuen. Quan Barbie s’adoni que és capaç de donar suport als talons en el sòl, i tenir els peus plans, decidirà calçar-se unes sabates sense talons i viatjar fins al món real.

I abans de visualitzar Barbie, es projectarà el curtmetatre Cura Sana.

Jessica i Alma són dues germanes que són víctimes de violència domèstica en la llar, i per això es tracten amb violència. Això començarà a canviar a través d’un dels seus viatges rutinaris per cupons d’aliments en la nit de Sant Joan.

El curt ha estat premiat com a millor curtmetratge pel Festival de Berlín: Generation 14plus i l’actriu protagonista ha rebut el premi a la millor actriu de curtmetratges durant la darrera edició del Festival de Màlaga.

Deixa un comentari