Activitats familiars

L’Almeda està de festa

El barri de l'Almeda de Cornellà de Llobregat comença les seves festes.

El pregó-batucada amb la Xaranga Sarau serà el divendres 5 de juliol, a les 19 h, a la Biblioteca Teresa Pàmies . Aquest any, el tret de sortida de les festes del barri es dedicarà a tots els negocis d’Almeda.

El barri d’Almeda està de festa. Des del divendres 5 i fins al diumenge 14 de juliol, es portaran a terme diferents activitats per a grans, joves i petits. La majoria d’aquestes propostes es concentren a la plaça d’Almeda la Vella i a la seu de l’Associació de Veïns. Entre aquestes propostes, destaca la Nit de rumbes amb el grup Tarambana (dissabte 6, a les 20.30 h, a la pl. d’Almeda la Vella), el campionat de Basket 3×3 (diumenge 7 de juliol, a la pl. d’Almeda la Vella organitzat per Basket Almeda), el sopar popular del divendres 12 en el mateix emplaçament i la matinal familiar del dissabte 13, amb tallers mediambientals inclosos en la campanya Cornellà Recicla+.

Una imatge del pregó de l’any passat.

La programació de les festes d’aquest barri comencen divendres 5 de juliol amb el pregó inaugural que, enguany, es dedica a tots els comerços i establiments comercials situats a l’Almeda. El Pregó es farà a la sala d’actes de la Biblioteca Teresa Pàmies (refugi climàtic aquest estiu, per cert) a les 19 h. Després del pregó, les activitats realment de festa major comencen dissabte 6, amb el concert de rumbes amb el grup Tarambana, a les 20.30 h, a la plaça d’Almeda la Vella. Diumenge 7 de juliol, es farà un campionat de basket 3×3 a la plaça d’Almeda la Vella organitzat oel club Basket Almeda (comença a les 9 h), hi haurà un mercat de segona mà, un vermouth electrònic i un partit de futbol entre Barça i Reial Madrid, a l’estadi C.D. Almeda, amb xoriçet i refresc per als assistents.

Del dilluns 8 al dijous 11, s’han programat activitats esportives, com ara un campionat de futbol sala, d’escacs, de dominó i de ping-pong. El mateix dijous 11 de juliol, a partir de les 21 h, hi haurà un bingo solidari per a la Botiga Solidària. Cal portar un bric de llet per cada cartó de bingo.

El cap de setmana del 12 al 14 és el plat fort de les festes d’Almeda, amb el sopar popular (divendres 12, a les 22.30 h, a la plaça d’Almeda la Vella), la matinal familiar amb activitats mediambientals (el dissabte 13 de juliol, d’11 a 13.30 h, al carrer de Salvador Dalí), orquestra La Montecarlo (el mateix dissabte, a les 22.30 h, a la plaça d’Almeda la Vella), festa infantil (diumenge 14 de juliol, a partir de les 18 h, a la plaça d’Almeda la Vella) i el fi de festa, amb havaneres i correfocs, a partir de les 19 h, des del carrer Salvador Dalí i pels voltants de la plaça d’Almeda la Vella.

Deixa un comentari