Exposicions i més

Diumenge d’exposicions al Museu Mercader

Aquest 30 de juny, el Museu Palau Mercader ofereix dues activitats guiades totalment gratuïtes.  

Aquest diumenge 30 de juny, el Museu Palau Mercader ofereix una visita guiada per la planta noble del museu i una visita també guiada per l’exposició ‘Imatges contra l’oblit’, sobre la Nakba a Catalunya. Són sessions totalment gratuïtes, però per assistir cal confirmar l’assistència trucant al 93 474 51 35, de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h, o per correu electrònic, enviant un mail a l’adreça patrimonireserves@aj-cornella.cat

Visita comentada en què es presenta la història de la finca Mercader i es descobreixen alguns dels espais de la planta noble, decorats segons el gust d’una família aristocràtica de finals del segle XIX.

Aquestes sessions es fan en dos passis: a les 11 i a les 12 h, i és una manera molt recomanable de conèixer els detalls i les curiositats d’aquests espais.

Exposició sobre refugiats palestins a Cornellà de Llobregat.

Aquest diumenge 30 de juny, finalitza l’exposició ‘Imatges contra l’oblit’ i per tancar la mostra, la comissària de l’exposició ofereix una visita guiada. És una gran oportunitat per veure aquesta exposició fotogràfica de la mà de la seva comissària, l’Ester Pérez, que ens explicarà de primera mà les històries de vida de 9 persones que van haver d’abandonar forçadament la seva llar i que han volgut col·laborar en aquest projecte que mostra la situació de vulneració que encara pateix el poble palestí. La visita guiada és a les 12 h.

Deixa un comentari