Activitats familiars

St. Ildephons Xmas

St. Ildephon's Xmas Festival, Cornellà de Llobregat, 2 de desembre., Nadal.

Aquest dissabte 2 de desembre, de 16.30 a 21 h, el carrer de l’Avellaner (Sant Ildefons) s’omplirà de màgia nadalenca per gaudir de moltes activitats, de música i de gastronomia!

EI Nadal no seria Nadal a la nostra ciutat sense el St. Ildephon’s Christmas Festival! Aquesta festa, com sempre, se celebra al carrer de l’Avellaner, el dissabte 2 de desembre (l’endemà de la festa de l’encesa de llums), des de les 16.30 fins a les 21 h.

Aquesta serà la quarta edició d’aquesta festa, que dona la benvinguda al Nadal d’una manera propera i imaginativa amb un munt d’activitats, tallers, animacions, música i gastronomia. Des de primera hora, a partir de les 16.30 h, ja començaran els tallers de creació de decorats sostenibles, crear un arbre de Nadal amb cintes de tela, fer dolços nadalencs o participar d’un photocall per tenir un record familiar.

Paral·lelament als tallers, a partir de les 17 h, hi haurà espectacles, entre els quals destaca lectura de contes de Nadal amb La Guilla Teatre (de 17 a 18 h), el concert de l’escola de música (de 18 a 19 h) i un concert de Nadal amb les guanyadores de la segona edició del concurs La Veu de Cornellà (de 19.15 a 20 h) i una sessió de música i dansa (de 20 a 20.30 h) amb l’Escola de dansa i cant Eva Gris.

Pel que fa als més llaminers, esteu d’enhorabona perquè hi haurà xocolata calenta durant toooota la festa, a més de tapes i altres begudes, és clar! En definitiva, si voleu passar una bonica tarda, en família i amb l’esperit nadalenc a tope, no podeu faltar al St. Ildephons Xmas Festival!

Deixa un comentari