Activitats familiars Arts escèniques

‘El Bosc’, per a tota la família

Teatre familiar, cultura familiar, Nadal i tardor, a Cornellà de Llobregat.

La Sala Ramon Romagosa acull aquest diumenge 3 de desembre, l’obra de teatre ‘El Bosc’, recomanada per a major de 5 anys. Començarà a les 12 h i encara hi ha entrades disponibles.

La programació del Cornellà Escènica de la temporada de tardor està arribant a la recta final i aquests dies, a banda del concert de Miguel Rivera que s’acomiada de Maga, la següent actuació és l’obra de teatre ‘El bosc’. És una obra de teatre molt recomanada per aquests dies de ‘preNadal’ i una activitat familiar que es pot incloure en els calendaris d’advent personalitzats que, cada vegada més famílies s’animen a crear, en comptes dels tradicionals que porten bombons de xocolata.

I ja al desembre, concretament el diumenge 3, la Sala Ramon Romagosa ofereix una funció de ‘El Bosc’. Aquesta és una obra recomanada per a infants majors de 5 anys i és la història de la Mariona, una nena que vol ser biòloga com la seva àvia. La nena vol trobar una nova espècia de papallona tropical als boscos catalans i començarà una gran aventura que la portarà a conèixer diferents animals.

L’espectacle comença a les 12 h i les entrades són força assequibles: 5’65 € que, si feu compra anticipada, es queden per menys de 5 euros.

Deixa un comentari