Activitats familiars

Hola, Nadal!

Activitats de Nadal a Cornellà de Llobregat. Nadal, activitats familiars.

De l’1 de desembre al 7 de gener, Cornellà s’omple de Nadal amb 55 activitats diferents.

Nadal ja arriba a Cornellà! Aquest serà el primer cap de setmana d’activitats nadalenques a la nostra localitat i arriba carregat de propostes, però des de l’1 de desembre i fins al 7 de gener, hi haurà 55 activitats programades en diferents punts de la ciutat i la gran majoria són gratuïtes –les propostes de pagament són les obres de teatre i l’entrada al Saló Infantil-.

Cornellà donarà la benvinguda a les festes amb una gran festa d’encesa de llums, aquest divendres 1 de desembre, a partir de les 18.30 h, a la plaça de Catalunya. Aquest serà l’inici de la campanya de Nadal i Reis, que inclou tota la programació cultural o d’oci de la tradicional agenda de nadalenca, incloent-hi el Saló Infantil, el campament del Mag Maginet i, evidentment també, la Nit de Reis.

Precisament, les grans novetats d’aquest any afecten les activitats principals. Després dels anys de la COVID, que ens va obligar a traslladar el campament àrab a la Fira de Cornellà i reubicar el Saló Infantil al Parc Esportiu Llobregat, aquest any tot torna a la normalitat i el Mag Maginet tornarà a rebre els infants al parc de Can Mercader i el Saló Infantil es tornarà a desenvolupar a la Fira de Cornellà. Així que, ja ho sabeu, tornarem a fer les cues per entrar al Campament, sense entrada anticipada i sense limitacions per als infants de fora de Cornellà.

Pel que fa als Reis Mags, està previst que arribin al carrer de la Fama el divendres 5 de gener, a partir de les 18 h, amb un gran espectacle de benvinguda.

I més enllà de les activitats més tradicionals, la ciutat també tornarà a gaudir de les propostes més tradicionals, com ara la inauguració de pessebres o cantades de nadales, la inauguració de la Mostra de Pintors (el dimarts 12 de desembre), la presentació del conte de la Nit de Reis (el dimecres 13), la recollida de joguines en els mercats, la Quina Solidària de Cornellà Actitud (dissabte 16), la Fira de Santa Llúcia (el cap de setmana del 16 i 17) i la cercavila de la Dona dels Nassos (el diumenge 31). A més, també hi haurà activitats de dinamització al voltant dels sectors comercials, organitzades per l’associació Cornellà Compra a Casa, per incentivar les compres en el comerç local i de proximitat.

Són moltes les propostes que es desenvoluparan a la ciutat, la majoria estan pensades per als més petits, però sempre és agradable passejar aquests dies per Cornellà i impregnar-se de la màgia i de l’amor d’aquestes festes, encara que sigui amb un pessic al cor per la malenconia que, inevitablement, tothom sent a mesura que passa el temps i hi ha alguna baixa a la taula de la Nit de Nadal…

Deixa un comentari