Conferències

Taller de dibuix científic, gratuït, aquest diumenge 9 d’octubre, al Museu Palau Mercader

El Museu Palau Mercader torna a organitzar una activitat familiar aquest cap de setmana. Com sempre, és una activitat gratuïta que, aquesta setmana, per la seva especificitat, està adreçada a un públic una mica més grandet. Per tant, si tens una família amb preadolescents, continua llegint perquè aquesta proposta t’interessa.

En el marc de l’exposició “L’art de la ciència”, de Jordi Sabater Pi, aquest diumenge 9 d’octubre, a les 10.30 h, es portarà a terme un taller de dibuix científic i naturalista centrat a dibuixar ocells. És una proposta molt concreta i, per tant, està pensada per a joves de 14 o més anys.

Blanca Martí és la responsable d’aquesta activitat, que consistirà a aprendre les nocions bàsiques del dibuix científic. Per assistir, cal tenir coneixements previs de dibuix i caldrà portar una llibreta d’esbós de bulls blancs, llapis, goma, maquineta i si es vol, llapis de colors o aquarel·les.

Les persones interessades s’han d’inscriure a través del telèfon 93 474 51 35, de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h; o enviant un correu electrònic a l’adreça: patrimonireserves@aj-cornella.cat.

Aquesta activitat, a més, s’organitza en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni.

Deixa un comentari