Arts escèniques Teatre i arts Teatre i dansa

José Sacristán exhaureix entrades a L’Auditori de Cornellà

Que José Sacristán és un gran de la interpretació, això és més que sabut, però ha estat una sorpresa la rapidesa amb què ha exhaurit les entrades per assistir al seu espectacle, previst per aquest diumenge a L’Auditori de Cornellà.

Es tracta de l’adaptació de “Señora de rojo sobre fondo gris”, una de les obres més conegudes de Miguel Delibes, que arriba a L’Auditori de Cornellà, aquest diumenge 9 d’octubre, a les 19 h, a mans de l’actor madrileny. I és que les crítiques sobre la seva interpretació en aquesta obra són més que bones. Sacristán es fica a la pell d’un pintor sumit en una profunda crisi creativa arran de la mort de la seva dona i arran de l’empresonament d’una filla per ideals polítics. José Sacristán fa més de dos anys de gira amb aquesta obra i L’Auditori de Cornellà no ha estat l’únic on ha exhaurit entrades.

UN DELS GRANS DE LA INTERPRETACIÓ A L’ESTAT ESPANYOL

José María Sacristán Turiégano (Chinchón, Madrid, 27 de setembre de 1937) és un actor espanyol de cinema, de teatre i de televisió.

Integrant inicialment del grup d’actors còmics de l’anomenat landismo durant els anys 70, la seva carrera cinematogràfica fa un gir important a partir de la Transició espanyola, amb pel·lícules com “Un hombre llamado Flor de Otoño” o “Asignatura pendiente”, que li permeten enriquir el seu registre interpretatiu.

Al llarg de la seva dilatada carrera, ha guanyat nombrosos premis, entre els quals destaquen: un Goya pel seu paper protagonista a la pel·lícula “El muerto y ser feliz”, l’any 2012; i dues Conquilles de Plata del Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià.

 

 

MÉS ESPECTACLES AQUESTA TARDOR A L’AUDITORI

Més enllà de la cita d’aquest diumenge, la programació de tardor de L’Auditori és molt ample. Al llarg de les properes setmanes, passaran per aquest escenari grups musicals, companyies de teatre i actuacions de circ en el marc del Festival Internacional de Pallassos. Podeu consultar tota la programació.

I, el més important, us podeu beneficiar dels descomptes per la compra anticipada de tiquets. Val la pena perquè hi ha entrades des dels 10 euros!

Deixa un comentari