Festival de Pallassos Festival i fires

Compra ja entrades anticipades del Festival de Pallassos i estalvia diners!

La propera setmana, arriba la dinovena edició del Festival Internacional de Pallassos Memorial Charlie Rivel. La nostra ciutat es vestirà de nassos vermells i de sabatots del 16 al 23 d’octubre per celebrar l’arribada d’aquesta mostra de circ, de clowns i d’acrobàcies. En total, es portaran a terme més d’una cinquantena d’espectacles, entre les sessions de la carpa de la plaça de Catalunya, les actuacions de carrer i de la resta d’escenaris de la ciutat. De fet, aquest any, hi haurà pallassos en tots els barris de la ciutat, entre les cinc biblioteques, els mercats municipals, les sales de teatre i les diferents places, parcs, carrers i avingudes del municipi.

Com és lògic, els espectacles de carrer són gratuïts, però la resta d’actuacions tenen un cost. Per estalviar-nos uns quants euros, una opció és la compra anticipada. Els descomptes poden arribar a ser del 66%. Podeu consultar aquests descomptes i/o abonaments especials a través de la pàgina web oficial del Festival: www.festivaldepallassos.com o a través de les sales de teatre on es portaran a terme actuacions, com ara L’Auditori. En aquest darrer cas, podeu comprar entrades des dels 9 euros, la meitat del preu de taquilla durant el mateix dia de l’espectacle.

El Festival Internacional de Pallassos torna a Cornellà després de dos anys d’espera, a causa de la pandèmia. Diumenge 16 d’octubre, hi haurà una gran festa al parc de Can Mercader per donar el tret de sortida a la mostra i diumenge 23, el darrer dia del Festival, hi haurà 13 actuacions a l’aire lliure. Aquí trobareu tota la informació del festival.

 

Deixa un comentari