Conferències

La FESTA JOVE DE L’ESPORT i la matinal TOTHOM JUGA, activitats estrella de l’exposició “Enfortir Cornellà”, aquesta setmana

La ciutadania pot encara gaudir de les activitats organitzades en relació amb l’exposició “Enfortir Cornellà”, que està situada a la plaça d’Europa (al barri de Sant Ildefons), fins al 6 de novembre. La mostra va obrir les portes el passat 29 de setembre i, des d’aleshores, compte amb una àmplia programació d’activitats complementàries que giren entorn dels valors i de les iniciatives que serveixen per “enfortir” la nostra ciutat. L’esport és un aspecte que enriqueix a les persones i, per aquest motiu, aquesta setmana la mostra destaca activitats amb caràcter esportiu.

La primera proposta esportiva prevista és la FESTA JOVE DE L’ESPORT, que es farà divendres 14 d’octubre, entre les 17 h i les 19 h. Aquesta cita comptarà amb activitats dinamitzades de voleibol, de 3×3 de bàsquet i de tenis taula. Tot el material està inclòs, els i les participants només hauran de portar roba i calçat esportiu. A més, hi haurà música per amenitzar les activitats.

 

Més enllà d’aquesta proposta, dissabte 15, entre les 10 i les 12 h, es presentarà el projecte “Escola esportiva social”, que és un programa multiesportiu organitzat pels departaments d’Esports i de Família de l’Ajuntament de Cornellà en col·laboració amb entitats, escoles i instituts del municipi per donar a conèixer noves disciplines esportives, realitzant esport com a element educatiu i lúdic sense competició i, alhora, oferir una opció més d’activitat extraescolar a les famílies.

I les activitats d’aquesta setmana  de l’exposició “Enfortir Cornellà” finalitzen diumenge 16, amb la matinal festiva “Tothom juga!”, amb activitats, cursa d’orientació i la Festa de l’Esport Adaptat. Aquesta matinal començarà a les 11 h i acabarà a les 14 h, a l’avinguda de Sant Ildefons.

La activitats de l’exposició “Enfortir Cornellà” s’allarguen fins al 6 de novembre. Podeu consultar la programació completa aquí.

 

Deixa un comentari