Esports i aire lliure

Tallers, activitats i espectacles familiars al carrer Miranda el proper diumenge

El 20 de març el carrer de la Miranda es tallarà al trànsit entre la plaça de Catalunya i el carrer de Frederic Soler per celebrar una gran matinal de tallers familiars i infantils. Les activitats estan previstes entre les 11.00 i les 13.30 hores i s’integren en un programa d’activitats específiques a grans espais i avingudes de la ciutat, com va ser a l’avinguda de Sant Ildefons el passat mes d’octubre, i com continuarà el 30 d’abril a la carretera d’Esplugues i l’1 de maig a l’avinguda de Sant Ildefons.

Hi haurà tallers de plantació, de postals sostenibles, de caixes-niu, tricicle gegant, carpa de circ i malabars, parkour, trencaclosques gegants i un circuit d’aventura

A més, hi ha previstos dos espectacles d’animació, a les 11.30 hores (La Capitana Morgana) i a les 12.30 hores (Davig el Magow).

 

De fet, Miranda (en un tram més curt que el que s’habilitarà amb motiu d’aquesta festa) és un dels carrers que es tallen cada cap de setmana amb motiu del programa ‘Caps de setmana sense cotxes’. De cara als mesos d’abril, maig i juny, també es reprendran les activitats associades a aquests talls de carrers. La programació inclou activitats de lleure social, cultural i esportiu, sota el lema “Aprofita el carrer i gaudeix”, el diumenge al matí en tres dels carrers, que alternen cada setmana.

Per a més endavant hi ha previstes noves activitats populars i de lleure que tindran com a escenari els carrers o espais públics de la ciutat, com és el cas de la Festa del Riu (el diumenge 27 de març, amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua), o també les activitats familiars especials, dirigides als més joves, que s’han programat durant la próxima Setmana Santa, a mitjans d’abril.

 

Deixa un comentari