Festival i fires

Teatre i flamenc per denunciar les violències masclistes aquest 25N

La lluita contra la violència masclista continua sent un dels eixos principals del govern municipal i amb aquesta premissa, l’Ajuntament de Cornellà, juntament amb el Consell Municipal de les Dones, la Plataforma ciutadana contra la violència masclista i les diferents entitats feministes de la ciutat, ha elaborat un calendari d’actes emmarcats en la commemoració del 25-N, Dia internacional de l’eliminació de la violència contra les dones.

A través de la pàgina web www.cornellaposalalupa.cat, es difondran vídeos i càpsules amb l’objectiu de sensibilitzar contra la violència dirigida a les dones, per aprofundir i posar especial atenció en la detecció, actuació i acompanyament dels diferents tipus de violència. Aquesta iniciativa en format digital posa especial èmfasi en els joves – bàsicament adolescents -per evitar aquest tipus de maltractament des de les primeres relacions de parella, actuant també contra la ciberviolència, la violència sexual i altres tipus de violència més subtils.

La campanya està formada per la pàgina web www.cornellaposalalupa.cat -on s’exposaran amb detall els diferents tipus d’agressions contra les dones- i, d’altra banda, totes les publicacions en les xarxes socials es faran a través del compte @igualtatcornella i contindran l’etiqueta #cornellaposalalupa.

AGENDA
Dimarts, 23 de novembre
Conferència sobre violència psicològica
Centre d’Informació i Recursos per a les Dones, a les 17 h
A càrrec de Marta Doblas, psicòloga del CIRD

Dijous, 25 de novembre
Lectura del manifest
plaça de l’Església (en cas de pluja, en el Patronat Cultural i Recreatiu), a les 18.30 h
Participen: el professorat de l’Escola municial de música Roser Cabanes, la XAJI, alumnes de Primària del col·legi Antoni Gaudí i la Plataforma Ciutadana contra la Violència Masclista

Dissabte, 27 de novembre
Silenci!, de la cia. Barcelona Ballet Flamenc
L’Auditori de Cornellà, a les 20 h
Entrades exhaurides


Diumenge, 28 de novembre
VIII Marxa ‘El Baix Llobregat contra la violència masclista’
Plaza de l’Església, a les 10.30 h
Organitza: Consell Comarcal del Baix Llobregat i Ajuntament de Cornellà

 

#cornellaposalalupa | #25N | @igualtatcornella

Deixa un comentari