Arts escèniques

Teatre per a adolescents

Adéu, Jane! es representa a l'Auditori de Sant Ildefons, a Cornellà de Llobregat.

L’Auditori de Sant Ildefons serà l’escenari de l’obra ‘Adéu, Jane!’, sobre la pressió estètica entre els adolescents. Es representarà el divendres 19 d’abril, a les 19 h. L’entrada costa 2’85 euros.

La programació del Cornellà Escènica d’aquesta temporada de gener a maig presenta una obra de teatre dedicada als adolescents. Sota el títol ‘Adéu, Jane’, la companyia Binomi ens farà reflexionar sobre els perills de la pressió estètica i l’acceptació pròpia. La funció es farà el divendres 19 d’abril, a les 19 h, a l’Auditori de Sant Ildefons.

El preu de les entrades és molt reduït: 2’85 euros. A més, l’espectacle està adreçada a persones amb problemes de vista i consta d’audiodescripció.

No és la primera vegada que s’ofereix un espectacle per als joves de la ciutat. Durant la temporada passada es van organitzar dos que tractaven sobre l’assetjament i, els dos, van tenir molt bona acollida. En aquest cas, també s’espera una bona resposta, especialment entre els instituts de la ciutat.

‘Adéu, Jane!’ explica la història de la Mariona, una jove que amb 17 anys ha de passar per l’extirpació del seu pit malalt. Durant la ressonància magnètica prèvia a l’operació entrarem dins del seu imaginari on ella, i dos estranys alter egos, ens explicaran com ha arribat fins al moment present, quins són els seus dubtes, les seves pors, les seves il·lusions i com visualitza l’impacte que tindrà aquest fet a la seva vida.

Basat en una història real –i inspirat en tantes d’altres–, aquest espectacle és, també, un espai per reflexionar sobre els perills de la pressió estètica i la importància de l’acceptació i estima pròpies. És un homenatge a tots els nostres pits: estimar-los no ens hauria de suposar tants esforços.

Deixa un comentari