Activitats familiars Arts escèniques

Teatre familiar amb música en directe

Sòmion es representa a la Sala Ramon Romagosa de Cornellà de Llobregat.

La Sala Ramon Romagosa serà l’escenari de ‘Sòmion’, el diumenge 14 d’abril, a les 12 h. Les entrades ja estan disponibles.

La programació del Cornellà Escènica incorpora habitualment una oferta familiar per apropar la cultura a tota la ciutadania. Un exemple és l’obra ‘Sòmion. La ciutat dels oficis impossibles’, que es representarà el diumenge 14 d’abril, a la Sala Ramon Romagosa. La funció començarà a les 12 h i és una obra familiar de la companyia EQM, El Que Ma Queda de Teatre. Està recomanada per a infants a partir dels 4 anys i és una divertida història de titelles.

Les entrades ja estan disponibles. El preu és de 5’95 euros, però, si es fa compra anticipada, hi ha bonificacions de fins al 20%.

Sòmion té com a subtítol ‘La ciutat dels oficis impossibles’ i d’això parla l’espectacle. Ens presenta una ciutat on tots els oficis són ben peculiars, la persona que posa els carrers, aquell qui dona forma als núvols, el pintor que pinta les fulles de marró… Des de petits, els infants escolten allò de “Què vols ser quan siguis gran?”. Sempre s’espera que responguin metge, professor, astronauta, futbolista…, però on té cabuda un nen que vol escombrar sostres?

D’això parla Sòmion, de la imaginació, d’afrontar els impossibles per intentar fer-los realitat. I per transmetre aquell missatge, es proposa un espectacle que juga amb les imatges visuals i amb l’humor d’un personatge, potser com un demiürg, que cada dia fa i desfà la ciutat de Sòmion. I tot això acompanyat d’un element molt important, la música original de l’obra interpretada en directe, lògicament amb instruments impossibles, com una banda sonora que es va creant al mateix ritme que es crea la ciutat.

Deixa un comentari