Exposicions i més

Objectes voladors de papiroflèxia

Taller d'invents voladors a Cornellà de Llobregat.

El Museu Palau Mercader organitza un taller per a infants a partir dels 6 anys, el diumenge 7 d’abril, a les 11 h. És gratuït, però cal inscripció.

L’exposició ‘Catalunya, un país d’enginy i innovació’ està arribant a la recta final i, amb ella, també es desenvolupen les darreres activitats complementàries previstes. Per aquest motiu, aquest diumenge 7 d’abril, en el Museu Palau Mercader, es farà el taller ‘Artefactes voladors. Descobrim els invents de Leonardo’.

És una activitat per a infants a partir dels 6 anys que començarà a les 11 h, a càrrec de la companyia Catàrtic. Durant aquesta sessió, que té una durada d’una hora i mitja, es presentarà una faceta encara prou desconeguda de Leonardo da Vinci. I és que, a banda d’artista, també va ser científic, enginyer i inventor.

El taller ‘Artefactes voladors’ s’inspira en l’enginy de da Vinci perquè els assistents puguin construir diferents invents voladors amb tècniques de papiroflèxia. Amb només una mica de paper de colors, es podran confeccionar planejadores, avions, helicòpters o paracaigudes, seguint la tècnica del conegut humanista.

L’activitat és gratuïta i és oberta a tota la ciutadania, fins a omplir l’aforament permès.

Deixa un comentari