Exposicions i més

Exposició nova al Castell

Nova exposició 'OM3GA' al Castell de Cornellà.

La inauguració de ‘Living Room. OM3GA’ serà el dimecres 3 d’abril, a les 19 h, en el Castell. La mostra es podrà visitar del 3 d’abril al 19 de maig.

El Castell de Cornellà presenta l’exposició ‘Living Room. Omega’. És un projecte totalment diferent que incorpora les realitats de tres artistes d’estils i de tècniques molt diverses, però que –sense ser una mostra col·lectiva- sí que ofereixen un recorregut bidireccional per les sales del nostre Castell.

Aquesta exposició s’inaugura el dimecres 3 d’abril, a partir de les 19 h, amb la presència de les tres artistes responsables d’aquesta mostra. Són la Montse Baqués, la Laura Baringo i la Dorothee. Cadascuna d’elles fa servir una tècnica diferent i té una visió particular de la vida.

La Montse utilitza la pintura i el dibuix per expressar-se. La Laura és especialista en escultura i gravat i la Dorothee, en fotografia i vídeo.

Aquesta exposició no té plantejament de mostra col·lectiva, sinó que parteix de la premissa de construir un nou llenguatge visual a partir de l’individualisme. En definitiva, a partir del 3 d’abril, el Castell incorpora tres creadores i tres narratives diverses que, amb tot, generen un recorregut profund, íntim, personal i bidireccional.

Deixa un comentari