Arts escèniques

Teatre sobre l’impacte de les xarxes socials

1.000 likes a la Sala Padró de Cornellà de Llobregat.

La Sala Padró acull l’obra ‘1.000 likes’, el diumenge 26 de març, a les 12 h. És una representació teatral que gira entorn de l’impacte que tenen avui dia les xarxes socials en les nostres vides, però especialment entre els més joves.

La programació del Cornellà Escènica ens porta, a finals d’aquest mes, una obra de teatre amb consciència social. Es tracta de ‘1.000 likes’ i començarà a les 12 h, del diumenge 26 de març, a la Sala Padró. Les entrades ja estan disponibles i, com és habitual, si es fa compra anticipada, la bonificació arriba al 20%.

El preu de l’entrada és d’11,30 €. Compra-la aquí.

QUÈ SE SENT QUAN UNA FOTO QUE PREFERIRIES AMAGAR TÉ 1.000 M’AGRADA?

La Lina comença un nou curs, però en aquesta nova etapa, els companys de classe i les xarxes socials li faran viure un any complicat fent córrer fotos i vídeos que la ridiculitzen. Hi podem fer alguna cosa com a espectadors/es?

Amb l’ajut d’una aplicació que connecta públic i actors en directe, l’audiència ajudarà a explorar les relacions de violència que troben refugi al món virtual i veurà com la història canvia a mesura que s’involucren els amics, la família… i els espectadors.

SOBRE HATERS I/O BULLYING EN XARXES SOCIALS

L’obra de teatre de la Sala Padró és una excusa perfecta per treballar entre els nostres adolescents l’impacte de les xarxes socials sobre la nostra intimitat i, especialment, per parlar de l’assetjament cibernètic. El ‘ciberacoso’ consisteix a utilitzar la tecnologia per amenaçar, avergonyir, intimidar o criticar a una altra persona. Amenaces en línia, textos grollers o agressius, publicacions de memes en to de burla… tot plegat forma part d’aquest assetjament en xarxes socials que afecta, molt especialment, als més joves de la nostra societat i que, en l’àmbit penal, encara té una manca de regulació concreta per aturar els atacs dels haters o assetjadors en línia.

Deixa un comentari