Activitats familiars Exposicions i més

Santa Patri Day, a la Sala Padró

Santa Patri, a la Sala Padró de Cornellà de Llobregat.

La Sala Padró es transforma en un pub irlandès per celebrar el Saint Patrick’s Day d’una manera feminista! Serà divendres 17 de març, a partir de les 20.30 h.

Cornellà commemora el 8M de moltes maneres diferents i, a banda de la programació oficial de l’Ajuntament de Cornellà, també hi ha entitats o associacions del municipi que han elaborat un calendari d’actes paral·lel. Un exemple és la Sala Padró que, com no podria ser d’una altra manera, celebra el Dia Internacional de la Dona Treballadora amb molt d’art i amb molta gràcia –si em permeteu que ho digui-.

El 17 de març és Sant Patrici o Santa Patrícia, un dia marcat en el calendari dels irlandesos perquè festejant el seu patró amb el Saint Patrick’s Day. D’aquesta festa, que va començar amb caire religiós, avui dia s’ha fet especialment popular el color verd, els trèvols i la cervesa. Tres característiques que mantindrà la Sala Padró, però amb una peculiaritat: en comptes de celebrar el sant, es commemora la santa!

La Santa Patri començarà a les 20.30 i finalitzarà al voltant de les 23 h del mateix divendres 17 de març. Serà una festassa en tota regla, amb música irlandesa, concurs d’outfits irlandesos i amb molta cervesa –la Cornèlia, per ser més exactes- i és que a banda de les habituals begudes del bar de la Sala Padró, divendres se sumarà la Djembé, la cervesa negra de la Cornèlia-.

L’objectiu és transformar aquest teatre en un autèntic pub irlandès i gaudir del concert de la banda The Hollyberries, qui farà un homenatge a The Cranberries amb versions de les cançons més mítiques.

El preu de l’entrada és de 12 €, si és anticipada, i de 14 €, si es compra directament a la taquilla. Els assistents rebran un detall a l’entrada.

A banda d’aquesta festa, la Sala Padró ha organitzat tot un març feminista amb sessions de música, presentacions de llibres i xerrades.

Consulteu aquí la seva agenda!

2 Comentaris

    • Disculpa, Manu. No he visto tu mensaje hasta ahora y por casualidad. Las alertas de comentarios no deben funcionar muy bien. Espero que pudieras comprarlas. En los enlaces que aparecían en la misma noticia, también estaban los enlaces para la compra anticipada. ¿Las pudiste encontrar?

Deixa un comentari