Esports i aire lliure Festival i fires

“Terra Willy” arriba a Cornellà amb el cinema a la fresca

Les propostes culturals, refrescants i familiars són diverses aquest estiu a la ciutat. Una de les programacions més extenses del municipi són les Nits d’Estiu 2021, que enguany ofereixen alternatives musicals, teatres, d’animació i de cinema a la fresca.

Precisament aquest és el cas de la cita de divendres vinent, 16 de juliol. La pel·lícula d’animació infantil “Terra Willy. Planeta desconocido” es projectarà a partir de les 22 h a la plaça de Catalunya. Aquesta és una de les sessions més agradables de l’agenda cultural de la ciutat perquè l’ambient és estiuenc –sense passar massa calor amb la fresqueta de la nit-. S’instal·la una pantalla de gran format i cadires, separades de manera adequada respectant la distància personal marcada pel Procicat, que recorden les nits d’estiu dels pobles o de les pel·lícules nord-americanes.

La pel·lícula d’aquest divendres és infantil i en català. Dirigida pel francès Eric Tosti, explica la història del jove Willy, que després de l’impacte de la seva nau, perd qualsevol contacte amb la seva família i viurà nombroses aventures fins que aconsegueix retrobar-se amb els seus pares. Amb l’ajut de Buck, un robot de supervivència, aconsegueix sobreviure en un planeta desconegut.

Consulta la resta de l’agenda de les Nits d’Estiu aquí!

 

Deixa un comentari