Esports i aire lliure Festival i fires

David Ros en concert, aquest dissabte

Què serien dels estius sense música en directe, amb concerts a l’aire lliure? Doncs res! Per aquesta raó, dins de la programació de les Nits d’Estiu n’hi ha moltes opcions musicals i una de les més destacades arriba aquest dissabte.

David Ros pujarà sobre l’escenari de la plaça de La Caldereria, a les 22 h del dissabte 17 de juliol. El cantant i compositor català presentarà el seu nou disc “Ara”, que, sobretot, parla d’optimisme.

David Ros, de Badalona, té una àmplia carrera musical marcada, sobretot, per les col·laboracions amb grans artistes i grups, com Lax’n’Busto, Luis Fonsi o Lucas Masciano. També ha participat en diversos programes de televisió: Operación Triunfo, La Voz i Puro Cuatro. A nivell de publicitat, també ha participat en la composició musical de diversos anuncis per a Volkswagen, Seat i Leche Pascual, entre d’altres.

Aquest concert es portarà a terme respectant les actuals normes de prevenció antiCovid. Els aforaments seran limitats, caldrà portar la mascareta i mantenir les distàncies.

Podeu consultar la resta d’actuacions musicals del programa de les Nits d’Estiu aquí.

Deixa un comentari