Activitats familiars Lectura

Les biblioteques continuen la seva programació d’estiu

L'estiu a les biblioteques de Cornellà de Llobregat aquest 2023.

La lectura i l’estiu són dos elements força lligats entre els adults i en el cas dels més petits, una manera de potenciar-lo és a través de l’agenda d’activitats de les biblioteques.

Aquest any i després de l’aturada de les activitats presencials per les restriccions de la pandèmia, les biblioteques Sant Ildefons, Marta Mata i Centre ofereixen diferents propostes:

  • CINEMA FAMILIAR els divendres a les 17 h durant juliol i agost. Aquestes sessions es porten a terme a la Biblioteca Sant Ildefons amb inscripció prèvia en la mateixa biblioteca. Les pel·lícules estan adreçades a un públic infantil d’entre 6 i 11 anys.
  • CLUB DELS DEURES per aquells nens i nenes que vulguin suport per elaborar les feinetes d’estiu. Els dimecres, durant els mesos de juliol i d’agost, a partir de les 17 h, es desenvolupa aquest taller a la Biblioteca Sant Ildefons.
  • CLUB DE LECTURA INFANTIL, els dilluns 12 i 19 de juliol, a les 18 h a la Biblioteca Marta Mata. Les inscripcions s’han de fer en aquesta mateixa biblioteca i són sessions adreçades a infants d’entre 7 a 10 anys.
  • LABORATORI DE VÍDEO[joc], dimarts 13 d ejuliol a les 18 h a la Biblioteca Central. És una activitat experimental que combina la lectura i la ficció digital dividida en tres sessions i la darrera és dimarts d’aquesta setmana.
  • “STORYTIME: Around the world”. És una sessió d’anglès en col·laboració amb l’acadèmia Kids & Us amb la Biblioteca Marta Mata, que es desenvolupa dimecres 14 de juliol a les 18 h per a nens i nenes majors de 4 anys.
  • ENIGMES CIENTÍFICS, per a nens i nenes d’entre 6 i 11 anys a la Biblioteca Sant Ildefons, el dijous 15 de juliol a partir de les 18 h. Cal inscripció prèvia a la mateixa biblioteca.

Podeu consultar la resta del calendari d’activitats de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà aquí.

Deixa un comentari