Arts escèniques Espectacles de carrer Festival i fires Música Teatre i arts

Versions bandes sonores de cinema en directe

Divendres, 16 de juliol, a la plaça de Francesc Macià (darrera de l’edifici de Can Vallhonrat), tindrà lloc un concert molt especial dins de la programació de les Nits d’Estiu de l’Ajuntament de Cornellà. Es tract del concert de Movie Band, un grup de versions que fa un recorregut per les bande sonores d’algunes de les  millors pel·lícules de la història. Durant l’actuació també es projecten clips dels llargmetratges. El show és apte per a tots els públics.

L’accés serà lliure per ordre d’arribada. Aforament limitat. Control a l’entrada. 30 minuts abans de l’inici de l’activitat es procedirà a repartir les entrades (màxim 4 per persona).

Quan: 16 de juliol
Hora: 22:00h. – 23:30h.
On: plaça de Francesc Macià (darrera de l’edifici de Can Vallhonrat)

https://www.cornella.cat/ca/viure-a-cornella/cornella-humana/cultura/arts-esceniques-i-musica/sonoritzat/artistes/movie-band?set_language=ca

Poesia slam
Slam d’una Nit d’Estiu, és una proposta que es presenta dijous al Castell de Cornellà. Durant tres minuts, cinc poetes, el públic decideix…. Si creus que no t’agrada la poesia canviaràs d’opinió en el primer Slam de poesia de Cornellà.
Participants: Laura Carretero, Paula González, Iñaki C. Nazabal, Alex Loro i Karina Salazar. Presentat per Karlos Viadel.

Quan: 15 de juliol
Horari: 22:00h. – 23:30h.
Castell de Cornellà

Atenció: Entrades exhaurides.

Consulta tota la programació de les Nits d’Estiu

Deixa un comentari