Esports i aire lliure

Torna la Castanyada de sempre, barrejada amb la tradició de Halloween…

Encara que per les temperatures no ho sembli, aquesta setmana celebrarem la Castanyada! Els escolars es vestiran de castanyeres i de boletaires, faran una festa a l’escola i gaudiran d’una tarda diferent, divendres 28.

A la ciutat, diferents entitats i associacions organitzaran una celebració dilluns 31 d’octubre, on es combinarà la tradició catalana amb la recent incorporació del Halloween! De totes aquestes celebracions, destaca el Túnel del Terror, organitzat per l’Espai Jove Riera-Centre, conjuntament amb l’Espai Jove Sant Ildefons.

Aquesta activitat es portarà a terme la tarda del divendres 28 d’octubre, de 18 a 23.30 h i serà una autèntica activitat de Halloween! De nou, aquest any es tornarà a implantar la por a la nostra ciutat, a tot aquell que tingui la valentia d’entrar al tenebrós Túnel del terror. Si voleu saber tota la informació de com aconseguir les vostres entrades gratuïtes, estigueu molt atents/es a les xarxes socials d’Instagram: @espaijoverieracentre @espaijovesantildefons

A nivell més particular, les llars cornellanenques organitzaran, en la majoria dels casos, una combinació entre les tradicions catalana i americana.

A les esglésies del municipi, hi haurà misses especials per Tots Sants i per als Difunts; i el cementiri de Cornellà també tindrà un horari especial aquest cap de setmana, per facilitar la rebuda de les famílies que volen deixar flores a les tombes dels seus difunts. Aquest horari extraordinari serà: des del dijous 27 d’octubre al dimarts 1 de novembre, horari continuat de 8.30 a 19 h.

  • Dijous, 27 d’octubre, de 8.30 a 19 h
  • Divendres, 28 d’octubre, de 8.30 a 19 h
  • Dissabte, 29 d’octubre, de 8:30 a 19 h
  • Diumenge, 30 d’octubre, de 8:30 h a 19 h
  • Dilluns, 31 d’octubre, de 8:30 a 19 h
  • Dimarts, 1 de novembre, de 8:30 a 19 h

Les biblioteques de Cornellà també han preparat una programació especial relacionada amb la celebració d’aquest cap de setmana.

  • Dimecres 26 d’octubre, a les 18 h, a la Biblioteca Marta Mata, hi ha una sessió de contes sobre bruixes i dibuixos de barrets.
  • Divendres 28 d’octubre, a les 18 h, a la Biblioteca Teresa Pàmies, es farà la lectura d’un conte en anglès amb una història d’aventures i fantasmes per celebrar el Halloween.

En resum, t’agradi més la tradició catalana o l’americana, la vida està per gaudir-la i celebrar! I si és amb un panellet, millor encara!

Deixa un comentari