Festival de Pallassos Festival i fires

El Festival Internacional de Pallassos ha estat tot un èxit gràcies a la vostra participació!!

El 19è Festival Internacional de Pallassos ha finalitzat després de vuit dies de mostra ininterromputs. L’edició d’aquest 2022 va començar el 16 d’octubre amb una gran festa entorn de la plaça de l’Església i des d’aleshores, els pallassos van inundar la ciutat.

Hi han hagut actuacions en els mercats municipals i als seus voltants, visites a les escoles bressol municipals i els escolars d’infantil, primària i secundària han tingut actuacions exclusives als matins de dilluns 17 a divendres 21 a la carpa central de la plaça de Catalunya. Paral·lelament a això, TOTES LES SALES del municipi han acollit algun espectacle relacionat amb el món del clown, sumant tres espais a la mostra: la Sala Padró, el recinte dels Castellers i La Caldereria.

Per primera vegada i com a novetat, la Gala inaugural s’ha traduït a la llengua de signes i dos espectacles més han comptat amb audiodescripció. Entitats locals han participat en les actuacions, com és la Cornellà Band i l’Escola municipal de música Roser Cabanes.

Han estat vuit dies de festa i de somriures, amb una seixantena d’espectacles amb més de 100 artistes de 52 companyies d’arreu del món (8 són internacionals, 27 catalanes i 17 de la resta de l’Estat). També s’han lliurat, per primera vegada, tres premis Nas d’Or (un corresponent a l’edició anul·lada per la pandèmia del 2020 i dos guardons 2022, cadascun d’ells per un dels germans Raluy).

 En definitiva, ha estat un Festival increïble, que ens ha deixat un fart de riure i que la ciutat necessitava. 24.000 persones s’han pogut comptabilitzar en els espectacles, però segur que han estat moltes més perquè aquest any, hi han hagut més actuacions al carrer que mai.

I fins al dijous 27 d’octubre, romandrà disponible una de les dues exposicions que s’han incorporat al Festival. És la mostra “Intimitats“.

Moltes gràcies de tot cor per la vostra dedicació i per sumar amb nosaltres. El Festival s’acomiada fins a l’any vinent, que tornarà amb el programa “Tot esperant pallassos!”. Per tant, no és un adeu. És un fins aviat!

Deixa un comentari