Activitats familiars Arts escèniques Cultura en familia Teatre i arts Teatre i dansa

L’Auditori de Sant Ildefons presenta l’espectacle infantil ‘Bon profit’. No t’ho perdis!

Vols aconseguir una entrada doble per a l’expectacle ‘Bon Profit’? Segueix a les xarxes @culturacornella i participa en el sorteig de dues entrades dobles

La programació del Cornellà Escènica estrena aquest cap de setmana dos espectacles infantils. Dissabte, 20 de febrer a l’Auditori de Cornellà, a partir de les 18.00h podrem gaudir de la proposta musical ‘Xiula’ de Descontrol MParental. Això és un concert terapèutic familiar, per aquest ordre. Ha arribat l’hora de fixar-nos en el què ens passa a tots i totes des del moment en que criem i l’univers ens canvia. Com sempre a través de la música, l’humor i la interacció amb el públic, els XIULA miraran de remoure les emocions del públic i generar un espai de reflexió per pares i mares. Hi haurà moments per riure, per cantar i ballar però també per plorar ben agafats i deixar que la tristesa ens visiti.

El públic haurà de respondre unes enquestes virtuals i entrarà en una sala on els rebrà un terapeuta i anirà situant-los en l’aquí i ara. A partir d’aquí començarà el recorregut musical pel cinquè disc de XIULA amb tots els seus altibaixos i visites sorpresa d’alguns clàssics del grup fins a un final de celebració conjunta. Emocions i electrònica en un espectacle interactiu amb més fibra que abraçar-te a un codony.

Venda d’entrades i descomptes a : www.auditoricornella.com

D’altra banda, diumenge, a les 12h a l’Auditori de Sant Ildefons tindreu l’oportunitat de gaudir de l’espectacle: ‘Bon profit’, de la compañía Tanaka Teatre. Una divertida opció per gaudir amb els petits de la casa.

T’imagines veure en directe com unes llavors es converteixen en hortalisses fresques? Vols ser jurat d’un concurs de bellesa de verdures? També viuràs una “love story” en forma de tragicomèdia shakesperiana, on triomfa la convivència dins l’olla!

http://tanakateatre.com/espectacle/bon-profit/

Venda d’entrades a: www.entradescornella.cat

Deixa un comentari